Private Tours i Holland

Holland vækker billeder af vindmøller og endeløse områder af tulipaner, men det er også en kulturel Mekka af historie og design. En privat tur i Holland vil give dig en intim glimt af dette land, der begyndte med rensdyr hyrder roaming tundraen og udviklede sig til et land med moderne storbyer sammenstillet med barok arkitektur. Brostensbelagte gader fører til talrige kanaler og er fyldt med beboere, der ofte bruger cyklen som transportform. Holland Ride WayHolland Cykelturen måde er specialiseret i landdistrikterne ture Holland til sightseeing af Hollands tulipaner, vindmøller, land landskaber og historiske byer. På din private tur vil du blive afhentet og faldt ned igen efter turen. The private ture er opdelt tematisk, så du kan vælge og vrage, hvilke elementer appellerer til dig. Vælg mellem: arkitektur, blomster og planter, hollandsk landskaber, vindenergi, museer og vandværker blandt andet at oprette en brugerdefineret tur. Børn er velkomne på ture. Hvis du ønsker at bryde for en bådtur, cykling eller fotos, vil turen imødekomme dette.







Holland Ride Way



Ruys de Beerenbroucklaan 30



1181 XT Amstelveen



Holland



+ 31 20 441 52 86



hollandexploringtours.nl Holland Speciale ToursHolland Specialty Tours tilbyder private ture i Holland, der kan rumme op til 50 personer. Halv dag, hel dag eller aften udflugter er tilgængelige. En række ture vil tage dig til nogle af følgende attraktioner: vindmølle, ost markeder, Keukenhof blomsterhaver, Rotterdam Harbor og Delta Works. Afhængig af størrelsen af ​​din gruppe, kan turen foregå i en sedan, en mini-van eller en tour-bus. Holland Speciale Ture kan du tilpasse din tur ved at kombinere dets foreslåede lokaliteter.







Holland Speciale Ture



+31 6 285 989 09



hollandspecialtytoursdotcom Amsterdam City ToursAmsterdam City Tours tilbyder en række private ture i Amsterdam, der rejser med eller uden tidspres. For personer med layovers i byen, har de rundvisninger så små som tre timer for at give dig en forsmag på Amsterdam kultur. Vælg mellem vandreture, kanalrundfarter og cykel ture. Privat tur transport er en kombination af båd, bus og personbil. Enjoy oplevelser som en romantisk middag cruise, en pub crawl, en diamant fabrik rundvisning og en række byture. Ture vil varierer i pris, men børn under 3 år er normalt gratis og børn fra 4 til 12 er typisk rabat.







Amsterdam City Tours



Tramplein 8A



1441 GP Purmerend, Holland



+31-299-770799



amsterdamcitytoursdotcom

0 comments: