Hoteller i Groningen, Holland

Groningen er hjemsted for en lang række hoteller.Groningen ligger i det nordvestlige europæiske nation i Nederlandene. Det er en del af Groningen-provinsen, hvor den også fungerer som hovedstad. Groningen er bemærkelsesværdig for at være den landestandard for University of Groningen, som blev etableret i 1614. En anden velkendt attraktion i byen er Groningen Museum. For dem, der planlægger at besøge den hollandske by, der er mange hoteller. Hotel de DoelenThe Hotel de Doelen er en klassisk bolig, der tilbyder en malerisk udsigt over den travle Groningen centrum. Hotellet ligger kun få minutter væk fra Groningen Museum og University of Groningen. De rummelige værelser - guld sølv og VIP-enheder - er alle udstyrede med faciliteter, som aircondition, privat sauna, ære stænger, telefoner, fjernsyn og siddepladser. Alle værelser er en suite med badekar og brusere. Gratis fuld morgenmad er inkluderet i alle værelsesprisen. En traditionel og rummeligt gæstelounge findes også, der serverer kaffe, frokost og middag. Loungen kan rumme 20 siddende personer, og 45 stående.







Hotel de Doelen



Grote Markt 36, 9711 LV



Groningen, Holland



011-31 50 312 7041



hotel-dedoelen.nl Hampshire Hotel GroningenThe Hampshire Hotel Groningen ligger i hjertet af byen, og er omgivet af mange charmerende cafeer, restauranter og butikker. Det er også næsten lokale seværdigheder, såsom Groningen Museum, Gold Office og Martini Tower. Hotellet består af 37 værelser, alt det, som omfatter bekvemmeligheder som højhastigheds-internetadgang, telefoner, tv, skriveborde og badeværelser. Nogle andre fordele Groningen hotellet er en on-site cafe, gæste parkering, møde-og konferencefaciliteter og feriepakker.







Hampshire Hotel Groningen



Radesingel 50, 9711



EK Groningen, Holland



011-31 50 316 2955



hampshirehotels-groningen.nl Martini HotelletOm Martini Hotel er eksisteret siden 1871. Martini Hotel har en afslappet og venlig atmosfære, og har en bekvem beliggenhed i centrum af Groningen, tæt på både University of Groningen, Groningen Museum og Martini Tower. Den historiske Hotellet består af standard konge og standard dobbeltværelser samt rummelige værelser, på mellem tre og fire gæster. Til udvidet ophold besøgende til byen, lejlighed enheder er også tilgængelige. Alle lejligheder har faciliteter såsom højhastigheds kabel internetadgang, fjernsyn, radioer, te-/kaffefaciliteter og opvaskemaskiner.







Martini Hotel



Gedempte Zuiderdiep 8



9711 HG Groningen, Holland



011-31-50 3129919



martinihotel.nl Hotel Mercure Groningen MartiniplazaThe Hotel Mercure Groningen Martiniplaza er en moderne indkvartering, der er egnet til fritids-og forretningsrejsende ens. Hotel Mercure Groningen Martiniplaza har en 100 procent røgfri politik. Det er to og en halv miles væk fra Martini Tower, og lidt over en mile væk fra Groningen Museum. De 157 værelser og to suiter alle omfatter trådløse high-speed internet adgang mod betaling, te og kaffemaskiner, Roomservice, makeup spejle, radioer, ære stænger, sikkerhed pengeskabe, aircondition og regnbyger. Nogle andre elementer i indkvartering er gæst parkering, 10 mødelokaler, business center, terrasse, fuld service restaurant og bar.







Hotel Mercure Groningen Martiniplaza



Expositielaan 7



9727 KA Groningen, Holland



011-31-50 5258400



mercuredotcom

0 comments: