Hoteller i Paris With Breakfast

Oplev seværdigheder, lyde og dufte af Paris på en fuld mave.Vælge det rigtige hotel er et af de vigtigste aspekter af eventuelle rejse, og Paris tilbyder et væld af valg, fra luksus paladser til maleriske familiedrevne hoteller. Hvis du nyde en god morgenmad hver morgen, du er bedst off at opholde sig i et hotel, der tilbyder morgenmad. Mange værelser i Paris inkluderer en kontinental buffet morgenmad med kaffe, croissanter, kornprodukter, juice og andre emner med omkostningerne i rummet. Hotel CervantesThis centralt beliggende tre-stjernede hotel tilbyder en bekvem base for udforskning mange af Paris 'seværdigheder, såsom Paris Opera House, Sacre Coeur basilikaen, Madeleine, Moulin Rouge og Champs Elysees. Hotel Cervantes indtager en restaureret 19. århundrede bygning og serverer gæster en gratis alt-du-kan-spise kontinental morgenmad i sin morgenmad værelse hver morgen fra 7 til 10 AM Værelserne har alle de nødvendige faciliteter, herunder satellit-TV med over 30 kanaler, DVD spiller, trådløst internet, in-room safe, air-conditioning, minibar og privat badeværelse med hårtørrer. Dette hotel er nonsmoking.







Hotel Cervantes



19 rue de Berne



75008 Paris



Frankrig



011-33-0-143-875-577



hotelcervantesparisdotcom Hotel Le Hameau De PassyThis charmerende, lav-key Hotellet er beliggende i det smarte, grønne kvarter Passy og er hjemsted for mange ambassader, Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling hovedkvarter og snesevis af high-end butikker. Med sine frodige haver og kvidrende sangfugle, er Hotel Le Hameau de Passy et pust af frisk luft fra de overfyldte gader i Paris. Gæster kan nyde en rolig kontinental morgenmad gratis i hotellets gård spiseplads, og for et ekstra gebyr, du kan for a la carte. Alle værelser vender ud mod hotellets have og inkluderer farve kabel-tv, privat badeværelse, hårtørrer, trådløst internet og direkte telefon. Vaskeri og renseri er også tilgængelige.







Hotel le Hameau de Passy



48 rue de Passy



75016 Paris



Frankrig



011-33-0-1-42-884-755



paris-hotel-hameaudepassydotcom Hotel de CrillonFor dem, der har råd til at splurge på overnatningssteder, dette parisiske luksushotel, et af de ældste af sin art i verden, sjældent skuffer. Når de palads Duc de Crillon, indtager Hotel de Crillon en århundreder gammel bygning fyldt med middelalderlige gobeliner, lysekroner og uvurderlige kunstværker. En overdådig morgenmad hver morgen buffet med smøragtig croissanter, sprød bacon, friske citrusfrugter og mere indgår ofte med prisen på hvert værelse, afhængigt af, hvem du bog med. Værelserne er virkelig egnet til en konge, med elegante badekåber, Annick Goutail toiletartikler, satellit-tv, fuldt udstyret minibar luksuriøst sengetøj og trådløs internetadgang. Hotellet kan også prale af en state-of-the-art spa og sundhed facilitet.







Hotel de Crillon



10, Place de la Concorde



75008 Paris



Frankrig



011-33-01-44-711-500



crillondotcom

0 comments: