Ferier i Grækenland og Italien

Tour Grækenland og Italien med en professionel turguide.Rejs gennem Grækenland og Italien på en guidet tur for at se de vigtigste steder og lære om de sagnomspundne og historiske byer og landskaber. Disse to lande er rige på historie og tilbyder gæsterne ikke blot betagende udsigt og monumenter, men også lækre fødevarer og vine. Oplev Grækenland og Italien over land eller båd til en mindeværdig oplevelse og få indsigt og viden fra din dedikerede rejseledere. Go Ahead ToursGo Ahead Tours tilbyder en 10-dages tur, der tager deltagerne gennem Italien og Grækenland. Turen begynder i Sorrento, Italien, og slutter i Athen, Grækenland, med en mulighed for at tilføje fire ekstra overnatninger for at se de græske øer. De Italien og Grækenland tur inkluderer en rejse langs den naturskønne Amalfikysten, Isle of Capri, den legendariske ruinerne af Pompeji, Rom, Athen, Vatikanstaten og Delphi. Prisen inkluderer rundtur lufttransport fra de fleste flyselskaber og lufthavne, alle interne flyvninger, en tosproget Tour direktør, en licens lokal byguide i udvalgte byer, otte overnatninger, alle hotel gebyrer, daglig morgenmad, en frokost, tre middage og guidede sightseeing og seværdigheder til udvalgte seværdigheder.







Go Ahead Tours



En uddannelse Street



Cambridge, MA 02141



USA: 800-590-1170



Canada: 800-203-5051



goaheadtoursdotcom Atlas Cruises ToursDiscover både Italien og Grækenland ved at træffe en guidet sightseeing tur med Atlas Krydstogter og Tours. Efter ankomsten til Rom, vil gæsterne rejser om Italien for at se byerne Pisa, Firenze, Verona, Venedig, Ravenna og Ancona. De derefter tage en færge til Grækenland for at se Patras, Olympia, Tolon, Mykene og Athen. Udgifterne til Turen inkluderer transatlantiske flyvninger til Rom og fra Athen, private førsteklasses aircondition motor bus, Canal overføre båd i Venedig og færge indkvartering.







Atlas Cruises Tours



9091 North Militære Trail, Suite 14



Palm Beach Gardens, Fl. 33410



USA: 800-942-3301



International: 561-687-3301



atlastravelwebdotcom Peter Sommer TravelsPeter Sommer Travels er et lille familiedrevet forretning, der tilbyder unikke ture for grupper på op til 16 mennesker gennem Italien og Grækenland på krydstogter om bord på traditionel tyrkisk Gulet både, med jord og sightseeing udflugter inkluderet. Det tilbyder historie ture, samt arkæologiske og kulturelle oplevelser. Nogle af dens guidede ture omfatte cruising Dodekaneserne, efter fodspor Alexander den Store, sejler den sicilianske Shore, foråret i Pamfylien og cruising Kykladerne.







Peter Sommer Rejser



96 Monnow Street Suite 2



Monmouth NP25 3EQ



UK



Tlf.: +44 (0) 1600-888-220



petersommerdotcom

0 comments: