Christmas Ferier i Tyskland

Jul i Tyskland ligner ferie festlighederne i Amerika, med en lille twist.Rejsende søger en spændende og ny oplevelse for at fejre ferien kunne overveje en ferie til Tyskland til jul, der er kendt dér Weihnachten. Katolikker og kristne er dominerende religioner der. Det anslås, at 26.200 tusind mennesker tilhører den romersk-katolske kirke og 25,8 millioner medlemmer tilhører den evangeliske kirke, som består af lutherske, Uniate og reformerede protestanter. USA og Tyskland kan dele fælles religiøse trosretninger, og selv lignende fester, men Tyskland har sit eget sæt af ferie traditioner, der er blevet fejret i århundreder. Traditioner Jul træerne er en stor del af den tyske julefester, samt til den amerikanske traditioner.Julefester i Tyskland kredser omkring Advent sæsonen i forventning om ankomst, eller fødselsdag, af Kristus. En fælles tradition i dagene op til jul er adventskransen, eller i tysk, Adventskranz. Kransen er typisk oprettet på første komme søndag, fire søndage før jul.







Et andet interessant faktum er oprindelsen til sangen "" O Tannenbaum "spor tilbage til de tyske historie. Den første registrering af et juletræ blev indspillet i Tyskland kort efter religiøse informanten Martin Luther's død. Den første skriftlige referat af et juletræ dukkede op i 1605. Noget, der adskiller sig fra amerikanske traditioner i julen, er, at Saint Nick besøg på det femte eller sjette af december snarere end på juleaften. Et andet interessant juletradition kredser om tyske Santa Claus, Nikolaus. Børn i Tyskland vil efterlade deres sko eller støvler udenfor hoveddøren december femte gennem det sjette. Det siges, at Nikolaus besøg og fylder sko med slik og godbidder om de har været gode. A servant navngivet Knecht Ruprecht ledsager Nikolas. Knecht Ruprecht blade kviste i sko, hvis de har været uartige. Knecht Ruprecht er ligeledes kendt under navnet Krampus.







På den femte eller sjette af december, klæde folk op som skræmmende monstre. De bærer grusomme masker og Djævelen-lignende horn på deres hoveder og krybe i nat blandt julemarkeder. Monstre opsøge de uartige børn, og straffe dem ved at skræmme dem. Julemarkeder En af de mest populære turistattraktioner under Jul i Tyskland er det Weihnachtsmarkt.En af de mest populære grunde til at rejse til Tyskland for julen er at besøge julemarkeder, kendt som Weihnachtsmärkte. Disse markeder kan ses i hundredvis af landsbyer, byer og byer i Tyskland og har stået på i århundreder. Dresdens famoThe markeder funktion millius differentieret pyramide tjener som symbol på Striezel Markt, som er en af ??Tysklands ældste julemarkeder. Markederne typisk begynder i november og fortsætter hele feriesæsonen. Vejret Det kan ikke altid sne om vinteren i Tyskland, men rejsende bør forvente muligheden for kølige temperaturer og våde forhold.Klima og temperatur varierer afhængigt af region i Tyskland. Om vinteren gennemsnitlige temperaturer omkring 50 grader Fahrenheit. Snow er også meget udbredt i vinter måneder i Tyskland. Som gennemsnit temperaturen falder fra januar og februar, bør feriegæster forvente nedbør og måske overveje pakning ordentlig overtøj.

0 comments: