Hoteller i nærheden af Itter, Tyskland

Itter er omtrent 15 minutter fra Düsseldorf, som er hjemsted for en række historiske seværdigheder.Itter er beliggende i Düsseldorf, som er en vestlig by i Tyskland og 20 miles fra grænsen til Holland. Cirka 10 miles fra downtown Düsseldorf, træk området historiske steder, en rig kultur og bekvem transport.Området byder også på en række muligheder for overnatning for enhver form for rejsende. Concorde HotelletOm Concorde Hotel er omtrent en mile nordøst for Itter i Düsseldorf distriktet Gerresheim. Hotellet er cirka 15 minutter fra centrum Düsseldorf og alle de shopping, restauranter og museer byen har at tilbyde. Concorde Hotel er også bekvemt placeret ved Düsseldorf hovedbanegården og ca 20 miles fra lufthavnen. Nogle af hotellets faciliteter inkluderer gratis trådløs internetadgang, parkering og lokale telefonopkald. Værelserne kommer som enkelt-eller dobbeltværelse muligheder. Hotellet tilbyder også kampagner og pakker, herunder altomfattende tilbud, der varierer afhængigt af årstiden.







Concorde Hotel



Bonner Strae 15



40589 Düsseldorf, Deutschland



0211-791116



concordehotel-am-leineschloss.de Hotel GardenLess end en mile øst for Itter er Hotel Garden, der ligger lige ud Münchener Street, der går hele vejen igennem downtown Düsseldorf og ned til Leverkusen, Tyskland. Rejser forretningsfolk kan holde kontakten med klienter med den gratis trådløse internetforbindelse eller være vært for et møde i en af ​​de to konferencelokaler, som kan rumme op til 50 personer. Hotellet har også en komplet bar og restaurant, der har en menu, der udforsker madlavning teknik gastronomi. Der er 72 værelser på hotellet, og hver har satellit-tv og telefon og nogle tilbyder tekøkken og alrum.







Hotel Garden



Geeststraße 50



40589 Düsseldorf, Deutschland



0421-1650500



Haven-hotel.de acora HotelletOm acora Hotel er omkring to miles øst for Itter og kun et par blokke fra Unterbacher Hav. The acora tilbyder gæsterne både hotelværelser prissat per nat samt lejligheder på længerevarende ophold. Lejlighederne er prissat fra 15 til 29 nætter og tilbyder et og to soveværelser. Hotellet har en buffetrestaurant, at funktioner morgenmad hver morgen. Der er også flere fine restauranter inden for gåafstand.







Acora Hotel



In der Donk 6



40599 Düsseldorf, Deutschland



2 x 2 -2 > 0



acora.de

0 comments: