Firenze og Rom Day Trips

Firenze i Italien, er beliggende i Toscana-regionen.Hvis du rejser til Firenze og Rom, Italien, vil du ønsker at tage et par dagsture til at se så mange steder som muligt. Begge byer har lang og rig historie, og alligevel har forskellige kulturelle atmosfærer. Firenze er beliggende i Toscana, et område fyldt med høj kultur, kunst og landbrug. Rom er beliggende ca 177 miles syd i den centrale region. Sit kaldenavn er "" Evige Stad "," og har en historie, der strækker sig over 2.500 år. Bycicle Tours og WineTake en cykeltur i byen Firenze gennem Toscana fra Vespa, hvor du vil ride velholdt vintage cykler. Guider vil tage dig på en to-timers tur rundt i byen for mange af de historiske steder såsom Palazzo Pitti, Ponte Vecchio og håndværker distriktet. Din guide vil give dig historiske oplysninger om hver stop samt interessant trivia såsom hvordan Firenze kom til at blive kendt som vugge renæssancen.







Når din cykel turen er færdig, deltage i en Firenze vin og ost tasting i en lokal vinbar. Mens der, vil du smage fire forskellige sorter af vin, som Tiezzi Brunello di Montalcino eller Vernaccia di San Gimignano, parret med oste, som f.eks pecorino og Brie, frugt, såsom figner, og akaciehonning. Florence Klassisk ToursTake en dag i Firenze til at besøge de mest berømte steder. En dagstur kan omfatte besøg på byens gamle katedraler: Duomo, Orsanmichele and Badia Fiorentina. Alle disse katedraler er flere århundreder gammelt, og Badia Fiorentina daterer sig tilbage til AD 978.







Besøg Bargello, som huser en af ​​de største samlinger af renæssance skulpturer i Italien. Ikke langt fra her, er Piazza della Signoria, den borgerlige centrum af Firenze. På Piazza, kan du se Loggia dei Lanzi, en semi-open-air bygning med hvælvinger, der står ved siden af ​​Uffizi Gallery. Hvis du vælger at besøge Uffizi, kan det tage en hel dag til at se alt. Rom i en DayTake en Hop-on Hop-off bustur af Italiens mest berømte by. Køb en 24-timers billet og hop på bussen med mellemrum hele dagen til at besøge websteder på din egen tid. Hop ud i nærheden af ​​Colosseum, og når du er færdig, holder helt op til Palatine Hill og derefter, slutter på forummet. Senere smide mønter i Trevi-fontænen, samtidig med at et ønske, og derefter se statuen af ​​kejser Augustus Cæsar. Glem ikke at se Chiesa Nuova en af ​​Roms ældste kirker. Når du er i RomeDo som romerne og har kaffe på Caffe San'Eustachio på Piazza. Bagefter kan du besøge den nærliggende Pantheon og derefter Piazza Navona. Når du er færdig, komme i en lidt shopping på Piazza di Spagna. Efter at have arbejdet din appetit, besøge Trastevere kvarter, hvor du kan finde traditionelle romerske spisesteder såsom Ristorante Sabatini. Etablering udarbejder sin mad i en åbent køkken i fuld visning af dets kunder. Vatikanet MuseumsThe Sixtinske Kapel, beliggende i Vatikanet Museer, er så populær, ifølge British turisme ekspert Frank Barrett, at du skal ankomme 7:00 om morgenen for at se det, ellers vil du tilbringe timer i kø for optagelse. Både Vatikanet og Det Sixtinske Kapel blev bygget i løbet af 600 år, med over 7-1/2 miles af gangene fyldt med illustrationer. Deres besøg i Vatikanet Museer og Det Sixtinske Kapel slutter ved St. Peter's Cathedral. Det er den største katolske kirke i verden hvor paven holder masse.

0 comments: