Hoteller i De Luxe, Berlin

Berlin har et udvalg af de luxe hoteller.Berlin, Tyskland, er hjemsted for snesevis af beskeden og luksushoteller, hver beliggende direkte i byens centrum og er omgivet af historiske seværdigheder, herunder 170 museer, otte paladser og haver og World War II Memorial helligdomme. Besøgende kan også besøge hundredvis af butikker, restauranter og barer og nyd underholdning og gambling i Berlin Casino. Hotel KolumbusThe Hotel Kolumbus åbnede sine døre i 1994 og er kendt som "hotel for sportsfolk i Berlin." Gæster kan se alle de berømte sportsfolk, som har besøgt hotellet på sportsbar, som også viser billeder af atleterne. Hotellet huser 228 værelser, med bekvemmeligheder som satellit-tv og trådløs internetadgang.







Hotellet kan også rumme gæster til længerevarende ophold i et af hotellets lejligheder, som omfatter en stue, soveværelse, badeværelse og adgang til sportsfaciliteter station, Premiere Sport. Hotellets gæster kan spise på Restaurant Columbus, som kan henvender sig til gæster specifikke spisestue behov, herunder vegetariske måltider og optimal ernæring for at besøge sportsfolk. Restauranten tilbyder også catering og selskabslokaler tjenester og kan rumme specielle lejligheder med plads til 70; gæster kan også besøge arkade og Lobby Bar.







Hotel Kolumbus



Genslerstrasse 18



13055 Berlin



011-49-030-981970



hotel-kolumbus.de Hotel De RomeSince 2006 har Hotel de Rome været imødekommende gæster i sin klassiske endnu udpræget moderne hotel lavet af mursten og sten og med altaner foring anden sal. Når gæsterne kommer ind i lobbyen, de straks kan se de store marmorsøjler, der omgiver receptionen område, hvor gæsterne vil blive mødt af et venligt personale, der også concierge-tjenester.







Hotellet huser 146 værelser, 43 er suiter med bekvemmeligheder som internetadgang og fladskærms-tv. Suiter på Hotel de Rome omfatter kalksten dræn, et badekar og bruser med glas låger, et separat gæstetoilet og en spiseplads og balkon med udsigt over byen.







Gæsterne kan træne i hotellets fitness center, svømme i poolen eller slappe af i saunaen på Spa De Rom, som også giver økologisk te og seks behandling værelser til spa-tjenester som massage og ansigtsbehandlinger. Gæster kan spise på terrassen i gården i Parioli Restaurant, der serverer middelhavsretter lavet af friske råvarer. Fra 2010, start værelser på Hotel De Rom på 334 dollars per nat.







Hotel De Rome



Behrenstrasse 37



10117 Berlin, Tyskland



011-49-30-460-60-90



hotelderomedotcom Hotel PalaceSpecifically designet til forretningsrejsende, Hotel Palace huse 249 værelser og 33 suiter med moderne bekvemmeligheder og elegante møbler. Gæster kan spise på første sal, en fin restaurant, som har tjent så anerkendelser som en Michelin-stjerne og Gault-Millau Toques. Andre spisemuligheder omfatter Lounge Bar, Sam's Bar og Bon Mia, som tilbyder sund morgenmad optioner for den forretningsrejsende.







Hotellets Palace Spa tilbyder et fitnesscenter, en pool og luksus spa-tjenester, og konferencen området indeholder 18 værelser og 2.400 kvadratmeter af rummet. Hotellet tilbyder også concierge-tjenester, levende underholdning og catering for op til 1.500 gæster.







Hotel Palace Berlin



Budapester Strasse 45



10787 Berlin-Charlottenburg



011-030-2502-1190



palace.de

0 comments: