Mad Festivals i Spanien

En seafood festival finder sted hvert år i Galicien, Northern Spain.Spanish retter fejret over hele landet og også internationalt, med et udvalg af mad festivaler og "fiestas." Egnsretter går langt ud over de velkendte og traditionelle tapas og omfatter skaldyr og artiskokker blandt andre ingredienser. Mad festivaler i Spanien er også en hyldest til den lokale kultur, og ofte inkluderer musik, dans og religiøse ceremonier. Fiesta del MariscoThis havet madfestival startede i 1960'erne og sker i kommunen af ​​O Grove, provinsen Pontevedra, Galicien, hvert år i oktober. Under festivalen er der flere stande sælge muslinger og andre former for skaldyr, såsom østers, blæksprutter, rejer og fløjl krabber. Gastronomiske konkurrencer og folkemusik koncerter for galiciske sækkepiber med den lokale gruppe Gaiteros de Cantodorxo ske lige samt festivalen ifølge Turismo O Grove. Fiesta de la AlcachofaThe artiskok festival der sker i Benicarlo er beliggende i Valencia, hvert år i januar. Højdepunktet i festivalen er "la torra", "når en stor mængde artiskokker er traditionelt kogt i en seng af Gløder. Artiskokker dyrkes i Benicarlo har en oprindelsesbetegnelse sæl, en regulerende kvalitetssystem også bruges til at identificere vine, oste og andre fødevarer, efter deres oprindelse i Spanien. Rioja Grape Harvest FestivalThe Rioja vinhøsten er en middelalderlig festival, der tiltrækker tusindvis af mennesker hvert år til den nordlige by Logrono, hovedstaden i La Rioja Fællesskabet i overensstemmelse med Revista Iberica hjemmeside. Der er stande tilbyder retter fra det regionale køkken, som f.eks Pintxos af champignon, ris-fyldte peberfrugter og andre traditionelle tapas. Den besøgende har mulighed for at værdsætte lokale musik, dans og de traditionelle ceremonier, såsom "Pisado de la Uva", "når mænd i simple Rioja folkedragter trykke druerne med fødderne.

0 comments: