All Inclusive Rejser til Tyskland

Udforsk det tyske landskab.Beliggende i hjertet af Europa, Tyskland er et land fuld af kultur, romantik, historie, smukke natur og friluftsliv. Rejsende kan besøge de store byer i München, Berlin og Frankfurt og tage i kulturen. Besøg verdensry Schloss (slot) Neuschwanstein i Schwangau, der var inspiration til Disneyland sover Beauty Castle. For rejsende, der gerne vil have ferie planlagt og betalt før tid, er der alt inklusive muligheder for at besøge Tyskland. Trafalgar Tours Best of GermanyTrafalgar tilbyder en række all-inclusive ferie muligheder for dem, der rejser til Tyskland. En mulighed er den bedste i Tyskland tour. I 13 dage feriegæster rejser til Frankfurt, Köln, Hamburg, Berlin, og Oberammergau, besøge slotte, ser en spiller, touring St. Sebald-katedralen, og mange andre steder. Turen inkluderer transport, flybillet, hotel ophold, 11 morgenbuffet, fire tre-retters middage, tour guide, og adgang til det meste af steder at være besøgt.







Trafalgar



801 East Katella Ave.



Anaheim, Californien 92805



866-544-4434



trafalgardotcom Intrepid Winter Wonderland TourThis Turen begynder i Wien og de rejsende vil tilbringe 15 dage turnerer ikke kun Tyskland, men også Østrig og Den Tjekkiske Republik. Turister vil besøge Salzburg, se Mozarts hus, rejser til Berlin og München, se Neuschwanstein Castle, og tilbringe tid i Prag. Turen inkluderer transport, mens i landet, indkvartering, og visse aktiviteter mens de er på tur. Udgifter til måltider og flybillet er ikke inkluderet i prisen for turen.







Intrepid Travel



360 Bourke St



Melbourne, Victoria 3000, Australien



61-3-8602-0500



intrepidtraveldotcom Globus tyske HighlightsFor 11 dage, kan turisterne udforske "" skal se "" destinationer i Tyskland. Turen begynder og slutter i Frankfurt og rejsende ophold i Köln, Nürnberg, München, Oberammergau, Berlin og Schwarzwald-området. Gæster vil komme til at besøge middelalderby, Bodensee, Heidelberg Slot, Neuschwanstein Slot, og tage en sejltur langs Rhinen. Mange andre aktiviteter er inkluderet i turen samt valgfri udflugter. Turen inkluderer transport, flybillet, velkomst og afsked middage, overnatningsmuligheder, og de fleste af ture og sightseeing-aktiviteter.







Globus



5301 South Federal Circle



Littleton, CO 80123



866-755-8581



globusjourneysdotcom

0 comments: