Senior Kvinder Travel Tours i Italien

Senior kvinder kan nu finde rejse ture til Italien og andre destinationer.Senior kvinder udgør næsten 60 procent af befolkningen over 65 år gammel i Amerika, ifølge det amerikanske Census Bureau. De er meget mere uafhængige i dag end for 50 år siden, rejser alene eller i grupper inden for USA eller til andre lande, herunder Italien. Imidlertid rejser ture med henblik på senior kvinder give ro i sindet og ro til dem, der ikke kan lide at arrangere ture og foretage hotelreservationer. Disse ture kan også give muligheder for at lære eller praksis et lands sprog og få nye venner. Taormina 50 Plus Language Learning HolidayLocated on Siciliens kyst med udsigt over Ioniske Hav, nær Etna vulkanen, byen Taormina er fuld af græsk-romerske ruiner og middelalderlige brostensbelagte gader. The Language Learning Holiday en mulighed for folk over 50 år for at studere italiensk og lære om kultur, historie, gastronomi og vin på Sicilien. Det omfatter overnatningssteder, 20 timers lektioner om ugen, en rundvisning i byen og udflugter i området.







The Learning Traveller Inc.



121 Wyndham St. N., Suite 201



Guelph, Ontario N1H 4E9 Canada



888-386-1411



learningtravellerdotcom litterære Venedig i det 19. CenturyThis otte dages litterære tur præsenterer senior kvinder med en anden opfattelse af Venedig. I løbet af det 19. århundrede, besøgte Lord Byron, Robert Browning, Henry James og John Ruskin og skrev om byen, arkitektur, kultur og kunst. Den litterære Venedig Turen retraces trinene af disse forfattere og ender med et besøg på bogbinder Palo D'Olbi.







SWT Tours



20 Van Winkle Road



Hudson, NY 12534



917-880-6732



poshnoshdotcom Insideres RomeInsider's Rom er en seks-dags tur fremhæver italienske hovedstad, der er berømt for sin antikke monumenter i det romerske imperium, springvand piazzaer, blomst markederne og kunst gallerierne. Ifølge til seværdigheder og Soul Rejser, omfatte andre rejseruter Amalfikysten og byerne Sorrentos Pompeji, i Napoli og Capri, samt Toscana, med passage til Siena, Firenze, Cortona og San Gimignano.







Seværdigheder og Soul Rejser



13610 Chrisbar Domstolen



Germantown, MD 20874



866-737-9602



sightsandsouldotcom

0 comments: