Florentinske Steak restauranter i Florence, Italien

Firenze, hjem for renæssancen og bistecca alla fiorentinaThe florentinsk bøf (bistecca alla Fiorentina) er en signatur fad i Firenze, den meget besøgte toscanske by, ynglede renæssancen. The steak er store t-knogle (lombata) mindst en tomme-et halvt tyk krydret med salt, pepper ofte olivenolie, is grillede over åben trækul ild. Oksekød engang kom udelukkende fra den store race Chianina køer, pløjede bakkerne omkring den nærliggende Chiana dalen og slagtet mellem en og to år gamle. Det er den eneste traditionelle bøf ret i Italien. Sin oprindelse interessant er det, er som et biprodukt af Firenzes travl læderindustri. DinoOpened 1960, denne lille trattoria in en 15. århundrede bygning kokke op florentinske og toscanske retter, nogle med lange historie, sammen med et par andre menupunkter for dette område yderligere op eller ned på halvøen. Blandt dem er bistecca, der er kogt henholdsvis to og skiveskåret tableside. Overraskende, at vinkortet supplerer regionale dusør af tilbud med mange internationale aftapninger, herunder fra Den Nye Verden. Dino ligger nær Santa Croce, et smukt renæssance kirke og populær turistattraktion, som er begravet sted mange berømte tidligere beboere herunder Galileo, Ghiberti, Machiavelli, Michelangelo, og Rossini.







Dino



47R Via Ghibellina



Firenze, Italien 50122



055-241-452



ristorantedino.it Il LatiniThis ekstremt populære trattoria måske henvender sig til turister, men kvalitet og charme er ikke ofrede en tøddel. Kunder ofte en vente på et bord uden for, men tålmodighed er rammende belønnet med måltid fyldt med veludført lokalt og toscanske specialiteter serveres i stramme, undertiden, fælles fjerdedele, at det kun øger selskabelighed. Åbnede i 1911 spise nu foregår blandt en halv snes små værelser med hvide vægge og lofter fra der hænger snesevis af skinke, der begyndte hærdeprocessen på familiens gård. En anden familie produkt, husets rødvin, er ganske godt hvis billigt og serveret i gavmilde 2-liters kander. Sammen med en saftig bistecca, vil du sandsynligvis finde pappa al Pomodoro, ribollita, stege kaniner og stegt kylling.







Il Latini



6R Via dei Palchetti



Firenze, Italien 50123



055-210-916



illatinidotcom Osteria TornabuoniThis er en opskalere og moderne toscanske restaurant, der åbnede i begyndelsen af ??2009. Det er fra en Bulgari udøvende og grundlægger af den unikke mozzarella bar koncept Obika fundet i flere italienske og udenlandske byer. Indstillingen i en 15 århundrede palazzo nær centrum i Firenze er dejlig. Service og priser forventeligt kampen. Indretningen og offergaver måske har et nutidigt præg, men menuen highllights den traditionelle florentinske bøf. Her serveres det fra organisk rejst kvæg, som måske ikke kunne Chianina, men noget lignende, og top kvalitet. Disse kan være matchet med en vinkort forståeligt tung i toscanske vine, hjælpsomt identificeret mellem moderne og traditionel smager.







Osteria Tornabuoni



5R Via de Corsi



Firenze, Italien 50123



055-277-3520



osteriatornabuoni.it

0 comments: