Zermat, Schweiz Hoteller

Zermatt tilbyder en række overnatningsmuligheder.Zermatt ligger i den centrale europæiske nation af Schweiz. Det er en tysk-talende kommune i Visp distriktet i det sydvestlige Schweiz. Zermatt er en lille og hyggelige landsby, der er beliggende under de schweiziske alper, og er et populært skisport og vinterferiested i regionen. For besøgende til den schweiziske landsby, er der forskellige hotel muligheder at overveje. Le Petit Hotel ZermattLe Petit Hotel Zermatt ligger i hjertet af landsbyen, kun få skridt væk fra hovedgaden og mellem fem og syv minutter til fods til skilifterne. Le Petit Hotel Zermatt består af fire enkelt-og 16 dobbeltværelser, som alle er rustikt designet, en-suite (badekar eller brusebad) og har kabel-tv. Gratis kontinental morgenmad serveres til alle gæster på hotellet, og omfatter elementer såsom morgenmadsprodukter, ost, pålæg, brød, varm kakao, te, kaffe og frugtjuice. Den er tilgængelig mellem kl på 7 am og 10:00 hver morgen. Hotellet tilbyder en stor tagterrasse til gæst afslapning, som byder på en naturskøn udsigt ud over omgivelserne.







Le Petit Hotel Zermatt



Metzggasse 28



3920 Zermatt, Schweiz



011-41-27 967 59 00



hotel-zermattdotcom Hotel Monte RosaThe Hotel Monte Rosa er et luksuriøst og historisk Zermatt bolig, der har rødder i landsbyen, der går helt tilbage til 1839. Hotel Monte Rosa har en hyggelig og traditionel atmosfære, og tilbyder 41 individuelt indrettede værelser og suiter (med enten en eller to soveværelser), der alle som kommer med smuk udsigt over Mischabel or Rothorn bjerge. Gæst enheder med privat balkon er tilgængelige, som er tilstødende værelser. I værelsets funktioner omfatter vægmonterede tv og telefon. Gratis morgenmad til rådighed for alle gæster hver morgen i on-site spisesal. En fuld service Bar Café er også til rådighed.







Hotel Monte Rosa



Bahnhofstrasse 80



3920 Zermatt, Schweiz



011-41-27 966 03 33



Best Western Butterfly er et moderne hotel, der er beliggende i et roligt og laid-back del af det centrale Zermatt. Best Western Butterfly er en kort to minutter spadseretur til banegården. De 60 rummelige værelser, en junior suite og en standard suite alle er udstyret med faciliteter såsom tv med CNN, trådløs LAN high-speed internetadgang, skrivebord, føntørrer, telefon, elkedel til te og kaffe og balkon. Værelserne har alle private badeværelser med enten bruser eller badekar. On-site wellness spa tilbyder et solarium, dampbad og finsk infrarød sauna. Hotellet har også en on-site, fuld service restaurant, som har en kapacitet på 85 personer ad gangen. Morgenmad og aftensmad er begge serveres på restauranten.







Best Western Butterfly



Bodmenstrasse 21



3920 Zermatt, Schweiz



011-41-27 966 41 66

0 comments: