Strand Ferier i Europa

I løbet af sommerferien, at mange europæere deres vej til Middelhavet.Hvis du er en historie buff med en ting for strande, vil du blive glad for at vide, at Europa kan tage højde for begge dele. Mange europæiske lande bryster fantastiske kyster, der er kun en kort afstand fra kunst og kultur. Det er vigtigt at bemærke, at mens fuld nøgenhed kun er tilladt i særlige områder, er det lovligt (og fælles) for kvinder at være topløse på de fleste europæiske strande. Costa Blanca, Spanien Benidorm er strandagtig og travle.Den omstændighed, at dette område er oversvømmet af britiske turister og pensionister bør ikke være en afskrækkende virkning. Starter i Valencia og slutter i Murcia, er dette rustikke spansk kyst nogle af de mest slående sandstrande af Middelhavet. Hvis du ønsker at bo tæt på byen, holde sig til strandene i fascinerende Valencia, historisk Alicante eller festlige Benidorm. Lidt væk fra den slagne spor er nudist La Marina, skjult bag skov og buskads. Nøgenhed er valgfrit, men da La Marinas uhyre omfattende og ro, er det et besøg værd. Andre populære strande omfatter Playa Flamenca og Lo Pagan, der er kendt for sine helbredende mudderbade. Costa Blanca er et bjergrigt område, der er populær blandt vandrere og cyklister. Dette område af Spanien er også her, paella kommer fra, så det er det perfekte sted at prøve det. Snarere end booke et hotel, kan du overveje at leje en badeby lejlighed eller villa, som er bredt tilgængelige.







Costa Blanca Turisme



C / Bilbao, 1-5 ° planta



CP 03001, Alicante, Spanien



+011-34-965-23-01-60



costablancadotcom Côte d'Azur, Frankrig Den franske Riviera er stedet at sætte din båd.Nogle mennesker vil bare lade sig selv i kyndige hænder af feriesteder, og der er intet galt med det. Der ofte omtales som "" franske Riviera "," Côte d'Azur er en forholdsvis fin område i det sydlige Frankrig, lige ved Middelhavskysten. For en ufejlbarligt moderne oplevelse, pitch din parasol i sandet Monaco, Saint Tropez, Nice eller Cannes. Disse byer højdepunkt i sommeren og er kendt for populære beach parties, skyldes ikke mindst til dels, at området er en berømthed magnet. En lidt mere stille version af det samme ferie kan findes i middelalderens Cagnes-sur-Mer eller bakket Roquebrune-Cap-Martin. Da du helt tæt på Alperne her, en naturskøn køretur gennem bjergene giver en behagelig dagstur. Ellers område er i Provence, hvilket betyder, at der er masser at opleve i form af mad, vin og charmerende landskab.







Côte d'Azur Turisme



cotedazur-tourismedotcom Adriaterhavet, Bosnien-Hercegovina Solen sætter ved Adriaterhavet.En overraskende strandagtig område, at de fleste mennesker ikke overveje, er den sydlige del af Bosnien-Hercegovina. Denne del af landet nyder en varm, subtropisk klima. Selvom det meste af Bosnien er isolerede med mundstykke, som grænser til Adriaterhavet strækker videre for omkring 16 miles. De mest populære kyst by er Neum, hvor feriesteder linje kysten. Besøgende strømmer til Neum så meget til stranden som for sine film-og musikfestivaler. For en smule af kultur, er det blot en times kørsel til kysten Dubrovnik, en kroatisk by med en rig arkitektonisk arv. Tilbage i Bosnien, er Neum meget tæt på andre interessante steder, som Kravica Waterfalls, den Ventrenjica huler og Hutovo Blato Bird Reserve. Ellers hvorfor ikke forkæle dig selv med en lille dages krydstogt langs Adriaterhavet?







Bosnien & Hercegovina Turisme



Branilaca Sarajeva St., nej. 21/II



71 000 Sarajevo



+011-387-33-252-928



bhtourism.ba North Devon, England Husene i Devon har deres egen historie at fortælle.Vi ofte forbinder England med regn, og for det meste, leverer den store britiske øen på denne stereotype. Alligevel engelske tage grundsaetning meget alvorligt, og dem, der ikke delvis til spansk Lystighed foretrække roen i North Devon. Fyldt med maleriske huse og intime B & Bs, Området tiltrækker en rimelig andel af kunstnere, vand eventyrere og afsondrethed asylansøgere ens. Om sommeren, samles søn chasers at Croyde, Barricane eller Saunton Sands strande for en hel masse af proaktiv liggende. North Devon har en masse af maleriske vandrestier, ligesom Torridge mundingen Rail, Mortehoe og Valley of the Rocks. Der er heller ingen mangel på præparerede endnu rustikke engelske landskab. Om sunde fisk og skaldyr bid, stop ved Damien Hirst havn-side 11 The Quay restaurant Ilfracombe.







Besøg Devon



Matford Businesscenter



Waterbridge Domstolen



Matford Park Road



Exeter, Devon



EX2 8ED



+011-44-01271-863001

0 comments: