Short Krydstogter i Middelhavet

Short krydstogter, forklarer Cruise Direct, er krydstogter, der holder mindre end syv nætter. De giver en afveksling for dem, hvis travle hverdag giver ikke mulighed for længere krydstogter. De er også gode for dem, der er på udkig efter en billigere krydstogt. Rejsende kan vælge mellem krydstogter, der besøger havnene i den østlige del af Middelhavet, eller de kan vælge havne Italien, franske Riviera eller Spanien. Ægæiske Legends Se de gamle ruiner i Athen.Udforsk det Ægæiske Hav på Louis Cruise Lines Aquamarine, med stop i Athen, Mykonos, Efesos, Patmos, Kreta og Santorini, hvorefter skibet vender tilbage til sin hjemhavn i Athen. Denne fire-dages eventyr fyldt Ægæiske Legends tur tilbyder udflugterne ind i disse historiske havnebyer, herunder Knossos Palace, House of Jomfru Maria, St. John's Kloster og vulkanen i Santorini. Dining ombord på Aquamarine præsenterer et valg mellem to buffeter og en spisestue. For snacks og drikkevarer, har Aquamarine en kaffebar og adskillige saloner. Gæsterne kan spille basketball eller volleyball om bord, træne i fitnesscentret eller besøge skønhedssalonen, sauna eller massage anlæg.







Louis Cruises Grækenland



8, Ant.Ampatielou Str.,



185 36 Piræus



Grækenland



+30 210 4583400



louiscruisesdotcom vestlige Middelhav Cruise Besøg domkirken i Palma De Mallorca.Tag en kort sejltur i det vestlige Middelhav på Royal Caribbeans Liberty til søs. Start din oplevelse i hjemmet havnen i Barcelona, ​​rejser til Nice på den franske kyst, Palma De Mallorca i Middelhavet og derefter tilbage til Barcelona. Tilgængelig udflugter omfatte sightseeing ture i havnebyer og adgang til stranden i Mallorca. Liberty tilbyder en vandland om bord, såvel som en skøjtebane. Træn i fitnesscenteret eller bokseringen. Slap af i spaen med en massage og anden luksus behandlinger. Nyd dine måltider i hovedsagen spisestuen eller vælge en af ​​de afslappede spise pletter herunder Windjammer Café, der tilbyder varme måltider samt supper, sandwiches og salater til mere on-the-go spise.







Royal Caribbean Cruise Lines



Crown & Anchor Samfund



PO Box 026053



Miami, FL 33102



866-562-7625



royalcaribbeandotcom gamle skatte Se fødestedet for Napoleon Bonaparte på Korsika.Afgang fra Genova, Italien MSC's Lirica for de fem-dages gamle skatte krydstogt til Ajaccio på Korsika, La Goulette i Tunis, Rom i Italien og tilbage til Genova. Udforske den kunstneriske arv Genova sine markeder og arkitektur. Besøg fødestedet for Napoleon på Korsika. Forundres over sammensmeltning af gamle kulturer af Medina og Karthago med moderne i La Goulette. Udforsk ruinerne i Rom og nyd de fineste italiensk spisning i denne hovedstad by Italien. The Lirica tilbyder elegance og raffinement med underskrift anstrøg af messing, glas og træ til et slankt, moderne atmosfære. Dining tilbydes på to primære spisestuer samt en al fresco mulighed. Gæster kan socialisere i en af ​​de otte stænger og lounger ombord.







MSC Cruise Line



6750 North Andrews Ave.



Ft. Lauderdale, Florida 33309



954-772-6262

0 comments: