Strande i Algarve, Portugal

Algarve har nogle af de smukkeste strande i Portugal.Med over hundrede miles af strande og 300 solskinsdage om året, er Algarve, langs Portugals sydkyst, hjem til landets smukkeste og mest populære strande. Små og idylliske, lang og sunbather-befængt, robuste og blæsende - you're sikker på at finde en strand eller to, hvor du kan drage fordel af vandsport, fange nogle stråler, bryde nogle bølger eller slentre dovent langs. Mange af strandene har fået tildelt "Blå flag øko" prisen for vandkvalitet og sikkerhed. De fleste er også tilgængelig med ramper og gangstier, samt for dem, i kørestole. Omkring LagosLagos, i den vestlige del af Algarve ikke kun har strande og vandsport, men caféer, restauranter, et spændende natteliv og mange hoteller. Ideel til at gå, den lange, brede strand Porto do Mos tilbyder brusende bølger og naturskønne, takkede klipper. Stranden er omkring en 25-minutters gang fra den gamle bydel.







Lidt sværere at komme til, kun benyttes af trapper, er populære og travle Dona Ana stranden, i skyggen af ​​tårnhøje klipper. Denne ene handler om en 10-minutters gåtur.







Gør Camilo, om en 15-minutters gåtur, er mere afsides, med krystalklare vand, marine liv og en klippe tunnel giver adgang til en lignende strand. Med alle de klipper og huler i området, leje en lokal båd og gå på opdagelse. Prøv at gå tidligt og på en rolig dag. Omkring AlbufeiraIn midten af ​​Algarve er den populære ferieby Albufeira, med sine mange hoteller, restauranter, swingende natteliv og 25 strande. De mest populære strand, Dos Pescadores eller Fishermen's Beach, er et bredt, gyldent sand strand, der sidder foran den gamle bydel, hvor solbadere kan beundre de takkede klipper stikker op af vandet lige offshore. Denne strand er et populært sted for fest om sommeren.







Fordelt på og omgivet af rock, har Dos Olhos d'Agua strand mange laguner og rock pools, der skal udforskes. Komme til stranden tidligt at købe friske fisk fra de lokale fiskere. For en naturskøn strand tur, gå 1 1 / 2 miles to Oura strand ved lavvande. Omkring SagresLocated i den sydvestlige spids af Europa, Sagres er ulig dens typiske Algarve naboer i øst. Det er ikke et bebygget turist tilflugtssted med livligt natteliv og store feriesteder, men en lille, næsten glemte landsby. The strande her omkring er også ret usandsynlig i forhold til de mere populære dem mod øst.







Beliche stranden, en kort tur mod vest, er en blød, sandstrand med klipper. Ingen restauranter eller faciliteter er tilgængelige på stranden, hvilket formentlig er det, der holder turisterne væk. Dette er et populært sted for surfere.







Mareta strand, tættest på byen, er også de mest aktive. Beskyttet mod vinden af ​​smukt farvede klipper, er det populært med solbadere. Med tre restauranter, snacks og måltider ikke et problem. Stranden er ikke tilgængelige for kørestolsbrugere.

0 comments: