Walking Tours & Kontekst Tours i Firenze, Italien

Palazzo Vecchio i Firenze.Firenze egner sig til at gå på en måde, som kun få andre byer gør. Sin kompakte størrelse, stramme middelalderlige gader og overvældende mængde af historie, kunst og attraktioner, samt det faktum, at parkering er forbudt i det meste af byens centrum, gør det det ideelle sted at udforske til fods. Der er nogle gode vandreture til rådighed for dem interesseret i renæssancen, Art i almindelighed, Medici familien og florentinske historie, og måske de fineste florentinske kunst, køkken. Videnskabelig Walking Tours i Firenze Michelangelos David på Ufizzi GalleryFor dem interesseret i at lære mere om kunst og arkitektur i denne store by, Context Travel tilbyder en række ture "for mentalt nysgerrige." Disse meget specialiserede ture ledes af lærde (alle guides er PhD er i deres respektive områder), der er kendt som ekspert på emnet.







Nogle af de mest interessante og unikke tilbydes ture er:



Farver i Firenze - Lær betydning og begrundelse for byggematerialer og indretning af byens store bygninger.



Dagligdag Renaissance Florentinerne - Et kig ind i fortiden.



Dantes Firenze - En periode indblik i Italiens største forfatter.



Fresco Workshop - Lær de teknikker og anvendelser af denne kunstform.



Florence Evening Transec t-En post-middag gåtur gennem byen.



Florence madoplevelser - Prøv retter fra regionen med en ekspert.







Baggrunden Rejser



800-691-6036



Budget vandreture i Firenze Ponte VecchioAssociated med den berømte Paris, Walks og London-Walks, art Viva Tours i Italien er en stor, lave omkostninger, Fodreise selskab, der har no-nonsense gåture gearet til de mest populære florentinske steder og temaer. Selv mangler stamtavlen af ​​de dyrere løsninger, giver disse ture en stor oplevelse for de mindre velbeslåede.







Tours Udvalgte:



The Original Firenze Walk



Mesterværker fra Uffizierne Tour



The Original David Tour



The Original Evening Walk



Min Prestigefyldte Original Firenze Walk







Art Viva Walking Tours



+39-055-264-5033



Udforskning Florence på din egen der er meget at finde på bagsiden Firenzes gader.I dag findes der mange muligheder for den rejsende, der ønsker at udforske en by som populær som Firenze. Skulle du ønske at indlede en vandretur, men ikke ønsker at følge paraplyen og ikke har fået midler til at bestille en high-end vejledning, der er et stigende antal selvstændige-guide ture findes i din lokale boghandel.







Måske er den mest berømte af disse er serien "" Går i Firenze "er skrevet af Susan Horner og går tilbage til slutningen af ​​det 19. århundrede (men stadig i print), hvor Firenze er professionelt dissekeret og ingen detalje er sparet. Med to bind i Firenze ture, og to mere mængder af Firenze og dens omegn, er der nok information til alle nysgerrige rejsende.

0 comments: