Hoteller med en Udsigt over Eiffeltårnet i Paris

Gæsterne kan se Eiffeltårnet fra balkonen i deres suiter på Hotel Plaza Athenee Paris.Eiffeltårnet er den mest berømte turist attraktion i Frankrig, med over 249 millioner besøgende til tårnet siden 1889. Værelser med udsigt til Eiffel Tower er i høj efterspørgsel i Paris, og de kan findes i både beskedne og luksus hoteller. Gæster ikke kun får en perfekt udsigt til Eiffeltårnet, men de er også kun få skridt væk fra andre parisiske vartegn, herunder museer, restauranter, historiske steder og designer butikker. Hotel Eiffel SeineOnly en mile fra Eiffeltårnet, Hotel Eiffel Seine er et tre-stjernet boutique hotel med udsigt over den historiske vartegn. Renoveret i 2006 Hotellet har standard, klub, overlegen, Deluxe og familie værelser med faciliteter som gratis trådløst internet adgang og fladskærms TV. Værelserne er indrettet i Art Nouveau-stil, med sengetøj lavet af franske stof og malerier af de franske kunstnere. Receptionen tilbyder møderum, trådløs internetadgang og gæst tjenester, som de tosprogede hotelpersonale. Anlægget tilbyder en gratis morgenbuffet daglig, bestående af fransk kaffe, kager og brød og fås i en fransk stofbeklædt rum eller leveres til værelser. Turistattraktioner i nærheden af ​​Hotel Eiffel Seine omfatter Bank of Siene, Champ de Mars, The Trocadero, Akvarium du Trocadero, Musee d'Art Modeme og Musée Rodin.







Hotel Eiffel Seine



3 bd Grenelle 75015 Paris



011-33-0-1-45-78-14-81



hoteleiffelseineparisdotcom Hotel Palais de ChaillotLocated mellem Eiffeltårnet og Champs Elysses, Hotel Palais de Chaillot blev renoveret i 2010 og har 31 enkeltværelser, dobbeltværelser og superior dobbeltværelser, hver med faciliteter som gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv. De tosprogede receptionen vil arrangere taxa eller bestillinger for gæst rundvisninger og give råd om de bedste steder i byen til sightseeing, spisning, shopping og underholdning. Hotellet tilbyder en morgenbuffet, enten i værelser eller i restauranten, og gæsterne kan købe sandwiches og salater på Palais de Chaiollot snackbar. Gang til lokale attraktioner som Eiffeltårnet, flodbåde og museer.







Kontakt Information:



Hotel Palais de Chaillot



35 Av. Raymond Poincaré-75116 Paris



011-33-153700909



hotelpalaisdechaillotdotcom Hotel Plaza Athenee ParisThis marmoreret hotel er accent af jern balkoner, rød markiser overalt og klassiske franske møbler og design. Hotel Plaza Athenee Paris har 191 værelser og 45 suiter, herunder standard værelser, junior suiter og to-værelses suiter. Indretningen består af seks etager indrettet i Louis XVI og Regency stilarter og to etager i art deco, ulasteligt designet til at reflektere klassisk fransk elegance og raffinement. Hotellets fantastisk udsigt over Eiffeltårnet kan opleves fra Eiffel, Terrasse Eiffel og Royal Suites, hver med luksusfaciliteter som soveværelser, siddende og spisestuer, balkoner, marmor badeværelser og op til 4.800 kvadratmeter af rummet. Hotel Plaza Athenee også byder på fine middag på den elegante og berømte Alain Ducasse Restaurant, hvor gæsterne kan spise på klassisk retter og moderne fransk køkken. Hotellet huser også et fitnesscenter, sauna og spa, hvor gæsterne kan behandle sig selv kropsbehandlinger, ansigtsbehandlinger og massage.







Kontakt Information:



Hotel Plaza Athenee Paris



25 Avenue Montaigne



75008 Paris, Frankrig



011-33-1-5367-6665

0 comments: