Hoteller på Rhinen

Flere hoteller er beliggende på eller nær Rhinen.Rhinen er en af ​​de længste floder i Europa og løber gennem flere lande, fra Nederlandene ned til Schweiz. En tur langs dens bredder er sikker på at blive en uforglemmelig oplevelse, men at planlægge turen kræver betydelig forberedelse. Hvis du booker din rejse uden en rejsebureau, omhyggeligt vælge en rute, og derefter se på nettet for at finde egnede hoteller langs vejen. Hotel Aumuller-TraubeRudesheim er en lille tysk by, der skræver over Rhinen. Hotel Aumuller-Traube giver mulighed for at bo midt på bredden af ​​den historiske Rhinen. Spis et måltid i hotellets restaurant med udsigt over floden, eller slappe af i hotellets pool eller sauna. Hotellet er stolt af sin gammeldags indretning og moderne bekvemmeligheder. Hotellet er også tilgængelig for konferencer og kongresser efter aftale.







Hotel Aumuller-Traube



Rheinstrasse 6 + 9



65385 Rüdesheim am Rhein



Tyskland



011-06722-9140



Traube-aumuellerdotcom NH RijnhotelNH Hoteles er et hotel kæde, der opererer i hele Europa og resten af ​​verden. Direkte på bredden af ​​Rhinen, tilbyder NH Rijnhotel fire-stjernede værelser i den hollandske by Arnhem. Faciliteter inkluderer gratis parkering, cykeludlejning og trådløs internetadgang. Hotellets restaurant er åben hele dagen og giver et panoramisk udsigt over floden. Booking online sikrer dig de bedste priser.







NH Hoteles



Onderlangs



10. 6812 CG, Arnhem



The Holland



011-31-26-44-34642



NH-hotelsdotcom Rheinhotel FischerzunftThe Rhinen Falls i Schweiz er det største vandfald i Europa, ifølge rhinefallsdotcom, og en populær turistattraktion. Den nærliggende Rheinhotel Fischerzunft er det perfekte sted at bo under dit besøg. Hotellet er placeret på ejendommen går tilbage næsten fire århundreder og udsigt over Rhinen. Hotellets gourmet restaurant er en af ​​de vigtigste grunde til at bo på dette hotel og tilbyder sæt kurser eller måltider a la carte. For et ekstra gebyr, kan din hund blive hos dig.







Rheinhotel Fischerzunft



Rheinquai 8



CH-8200 Schaffhausen



011-41-0-52-632-0505

0 comments: