Vandrerhjem udenfor Paris

Nyde skønheden i Paris, mens på ferie.Paris, Frankrig er et populært rejsemål for turister fra hele verden. Byen er kendt for seværdigheder såsom Louvre, Eiffeltårnet og street-side cafeer og populære natklubber. Paris består af en række kvarterer, der omgiver den vigtigste del af byen. Lokal transport depoter giver nem adgang til busser, tog og taxa for at få hurtig adgang til de vigtigste del af byen. Budget-bevidste rejsende, vil have en række vandrerhjem for at vælge fra at bo på i området. Bastille HostelThe Bastille Hostel er beliggende i en lille forstad til Paris, der besøges af modedesignere og dem deltager lokale madlavning gymnasier. Dette hostel er designet til at være praktisk med hensyn til placering og giver hurtig adgang til buslinjer og tog linjer. Vælg mellem kollegieværelse-stil indkvartering her eller flere private rum til kun en eller to gæster. Hvert værelse på vandrehjemmet er udstyret med en bruser og mange har private badeværelser. Ejendom faciliteter inkluderer et fælles område med tv, samfund køkken, mønt betjente vaskeri. Internet endestationer ligger på stedet så godt.







Bastille Hostel



10 Rue brudeudstyr



Paris, Frankrig 75011



+33-01-47-00-62-00



bastillehosteldotcom Ups!Ups! ligger i Latinerkvarteret i Paris og er tæt på transport depoter, der vil nemt tage dig ind i centrale del af byen. Baseret på navnet, er det ikke svært at fortælle, at dette budget hostel er beregnet til at blive sjovt. Farverige illustrationer og unikke møbler giver en moderne følelse og flere af værelserne forskellige stilarter er tilgængelige at vælge imellem. Bo med andre i en sovesal værelse med køjesenge eller slappe af alene eller sammen med en partner i en privat suite. En gruppe køkken, stue med computere og vaskeri er on-site.







Ups!



50, Avenue des Gobelins



75013 Paris, Frankrig



Telefon: +33 1 47 07 4700



oops-parisdotcom Résidence Internationale de ParisRésidence Internationale de Paris ligger lige uden for den største del af Paris i en lille kvarter flankeret af cafeer, gallerier og natklubber. Stemningen i vandrerhjemmets er farverigt, sjovt og designet for rejsende til at nyde og slappe af. Alt i alt 102 værelser er tilgængelige på ejendommen og hver byder på faciliteter, der trådløs internetadgang, satellit-tv, og et skrivebord. Ejendom faciliteter inkluderer en on-site cafe, samfund køkken og mønt-opererede vaskeri. Vælg mellem kollegieværelse-stil eller fra lokaler beregnet til mere privat ophold. En gratis morgenmad tilbydes dagligt.







Résidence Internationale de Paris



44, Rue Louis Lumière



75020 Paris, Frankrig



Telefon: +33 1 40 31 45 45

0 comments: