To Uge Tours i Italien

En to-ugers tur til Italien kan afsløre dens berømte steder.Italien kendt for sin historiske steder, maleriske landskaber og kunstneriske stoppesteder. Det er muligt at opleve et væld af Italiens kultur i en periode på to uger. Rejsende kan koncentrere sig om de mest berømte steder eller besøge landet, ride med jernbane eller bruge tid på vandreture eller udforske byer, slappe af i vinland eller tage i alle byens lys og websteder. Italien i to uger er mulig, og mange programmeret og free-form ture er tilgængelige. Rick Steves 'det bedste af Italien Pisa er et af højdepunkterne ont han Rick Steves' tour.Noteret forfatter og rejseleder Rick Steves tilbyder en tur i Italien, der løfter det bedste af landet i 17 dage. Turen stjerner på Comosøen, og tilbyder vandreture i alpine enge, samt besøge Italiens største byer, Venedig, Firenze, Pisa og Rom. Turen tager også i Seaside Cinque Terre landsbyer, middelalderlige landsby Siena, St. Francis 'Assisi og bakken byer og vingårde i Umbrien. Sammen med Steves som guide, giver et udvalg af lokale eksperter Tour medlemmer udsigt til italiensk historie, kunst og kultur. Vandreture, vinsmagning, demonstrationer og bådture er en del af denne tur. Noteret destinationer, såsom Uffizi Gallery, Colosseum, det Sixtinske Kapel, Vatikanet Museum og St. Peter's Basilica er alle inkluderet. Grupper er 24 til 28 mennesker, og en række gratis ting er inkluderet i turens pris: guidebog, parlør, penge bælte og ørepropper.







Rick Steves Tours



Europa ad bagdøren



130 4th Avenue North



PO Box 2009



Edmonds WA 98020



425-771-8303



Rickstevesdotcom Norditalien med tog Udforskning Milano er en del af livet i Italien tour.En to-ugers togtur gennem Italien kan være en underholdende måde at se, ifølge hjemmesiden Life i Italien "," nogle af de italienske landskab uden den hektiske trafik eller overfyldte busser. " Togpassagererne kan vælge tilstand værelse tog, der går i et behersket tempo eller moderne high-speed dem, ligesom EuroStar Italia, som har luksuriøse faciliteter. Sleeper kahytter på nattog er tilgængelige. Italiensk Rail Service tilbyder en bred vifte af togbilletter og pakker for rejsende, og Life i Italien hjemmeside giver detaljerede ruter for ophold på to uger til to måneder. De to-ugers besøg omfatter stopper i Milano, Venedig, Firenze og Rom, med muligheder for shopping, museums-besøg og kigge på mennesker. I Verona, kan rejsende besøge de steder, der er nævnt i Romeo og Julie, og i Venedig, under en vaporetto langs Canal Grande er et must-do. Firenze og Rom er steder at besøge kunstgallerier og historiske steder. Justin Demetri, Livet i Italien editor, siger, at denne to-ugers rejseplan "" giver den rejsende godt afrundet balance af de bedste i Italien. "







Livet i Italien



Redaktør: Justin Demetri



Lifeinitalydotcom Italiens største byer Colosseum er et must-see på de fleste enhver tur i Italien.Italiens bemærkede byer kan blive udforsket med denne Globus Tours ferie, der markedsføres gennem Affordable Tours. Højdepunkterne i Tour omfatter St. Peter's, Det Sixtinske Kapel, Colosseum, Michelangelos David, Sukkenes Bro i Venedig og meget mere. Guiderne er lokale, og en velkomstmiddag med vin på en romersk restaurant starter turen. Denne ni dages tur inkluderer Rom, Firenze, Verona og Venedig, men også tilføjer naturskønne ture i landskabet, især den tyrrhenske kyst, Lombardian Plains og skovklædte etruskiske Appenninerne bjergkæde. Toscanas Chianti vin land er også et kendt sted langs turen, hvor oliventræer er mange, og en valgfri festlig middag er til rådighed. De fleste måltider er inkluderet i denne tur.







AffordableTours



11150 Cash Road



Stafford, TX 77477



8-800-935-2620



Affordabletoursdotcom Reids Italien: Whirlwind Tour bakker og dalene i Toscana vil blive set på Whirlwind Tour.For hurtige, energiske rejsende, tilbyder Reids, hvad det kalder "Ultimate Italien Insane 2-ugers Whirlwind." Turen inkluderer Rom, Firenze, Venedig, Pisa, Assisi, Amalfikysten, Pompeji, Cinque Terre og Milan. Turen byder på en start i Rom og et slutpunkt i enten Venedig eller Milano, hvilket sparer en hel dag at rejse tilbage til et udgangspunkt. Højdepunkter af turen omfatter fiskerlandsbyer langs Cinque Terre og kirker i Tiberen Bend og museer både kendte og ydmyg. Pantheon, Piazza Navona (ofte kaldet Roms smukkeste torv) og museer og arkitektur Rom er højdepunkter i denne by, som tager op fem dage af turen. Tre dage er tilbragt i Umbrien og Toscana bakken byer, to dage i Firenze, to dage i Cinque Terre og to dage i Venedig. Reids siger at betragte denne tur som en "plan at at klemme for den størst mulige."







Reids Italy



Redaktør: Reid Bramlett

0 comments: