Guidede ture i Budapest

Budapest, den "" Paris i øst, "" er en spændende by at besøge.En tur til Budapest vil tilfredsstille alle besøgende withthe byens vidunderlige lokale smag og historie. Ture ledet af erfarne guider giver en sikker og behagelig måde at nyde byen. En båd tur ned ad floden Donau er et must. Et besøg på det jødiske kvarter er i bevægelse og lærerig. En aftentur giver dig en fantastisk udsigt over spændende natteliv. En cykel tur er en fantastisk måde at besøge Budapests mange historiske steder. Donau Dag TripSongs kalder det den smukke Donau-floden og med god grund. Floden Turen er den bedste måde at se Ungarns landskaber og byer. Det fulde dages tur tager dig til den smukke by of Visegrad at se dens middelalderlige kongebolig. Det næste stop går til Esztergom gamle domkirke. En lækker tre-retters menu komplet med en sigøjner band er en kærkommen godbid. Szentendre, en favorit by for lokale kunstnere, tilbyder mere sightseeing og en dejlig udsigt over havnen. Turen tilbage netop som solen går ned over Donau. Den populære tur er tilgængelig maj til september.







Viator Tours



Southbank House



Black Prince Road



London SE 1 7SJ, UK



+44-020---3356-4914



viatordotcom jødiske Budapest TourThe tre timers tur i Budapest jødiske historie er en tankevækkende rejse. Den guidede tur begynder med et besøg på det imponerende verdenskrig Ofre «Memorial. Turen rejser til New Leopold by, der engang var byens jødiske kvarter. The Dohany Street Synagogue med sin fantastiske arkitektur er den næststørste i verden. Turen fortsætter til jødiske museum og haven med livets træ, og endelig til Temple of Heroes. En frokost i en kosher café er til rådighed efter turen.







Viator Tours



Southbank House



Black Prince Road



London SE 1 7SJ, UK



+44-020-3356-4914 Night Stroll TourBudapest virkelig kommer til live om natten, hvilket er en ideel tid for en aftentur. Kaldet "Paris af East", "Budapest har et dynamisk pub scene, travle caféer og aftenkoncerter. De tre-timers tur besøger mange af de bedste spots i byen, herunder nogle trendy musikklubber. Turen slutter med en times sejltur på Donau. Den afslappede Turen er kun tilgængelig fra marts til november.







Absolut Walking Tours



DCE-Hungary Kft.



Budapest 1065



Lázár utca 16.



Ungarn



+36-1-269-3843



absolutte toursdotcom Budapest Bike TourThe sjov og informativ guidet cykel tur tager dig i morgen for at besøge Budapests store sites som Heroes 'Square, City Park og Operaen og basilikaen. Efter en lys frokost fortsætter turen til at se Donau Promenade, hængebroen og det kongelige palads. Turen er en rettesnor, en cykel, og snacks. Den er tilgængelig dagligt fra marts til november.







Gul Zebra Bike Tours



Deák Square



1052 Süto utca 2,



Budapest, Ungarn



+36-1-266-8777

0 comments: