Fransk Summer Music Festivals

Jazz, rock og blues blandt andre genrer er kendetegnet ved fransk musik festivalsFrance værter en utrolig bred vifte af sommerens musikfestivaler hvert år. Mange festivaler finder sted i og omkring den franske hovedstad Paris, men masser af andre sker på landet og i mindre byer. Fransk sommer musikfestivaler feature alt fra europæisk stil jazz og klassisk kammermusik til hip-hop og death metal. Mange festivaler er gratis, mens andre kan koste op mod 150 euro per dag. Fete de la MusiqueThis sommeren musikalsk Arrangementet er gratis og er vært for alle former for udøvende kunstnere både professionelle og amatører. Fete de la Musique falder hvert år den 21 Juni og sigter mod at fejre ankomsten af ​​sommeren med en hel dag af gratis musik i forskellige open-air spillesteder i hele France. Mange forestillinger foregår i gaderne, mens andre sker i parker, parkeringspladser og pladser. Festivalen blev lanceret i 1982 af det franske kulturministerium og har siden spredt sig til mange andre lande, herunder USA, Canada, Argentina, Rumænien og Thailand. Den franske version af Fete de la Musique foregår samme dag i flere byer rundt Frankrig, skønt de fleste forestillinger ske i Paris. Alle genrer af musik er i fokus, herunder rock, hip-hop electronica og reggae. Se Fête de la Musique's hjemmeside for specifikke oplysninger om koncert steder og tidsplaner.







Fete de la Musique



21 Rue de La Villette



Paris 75019



Frankrig



011 33 1-42-06-66-06



fetedelamusique.culture.fr HellfestEach sommeren i rolige landbrugsområder i Vestfrankrig, hardcore heavy metal fans går sammen om at deltage i Hellfest, Frankrigs største heavy metal-showcase. Grundlagt i 2002 blev festivalen oprindeligt kaldt Furfest, indtil arrangørerne ændret sit navn i 2006. De højeste og sværeste-rockende bands fra nær og fjern kommer til at optræde ved Hellfest hvert år, og tidligere kunstnere omfatter Alice Cooper, Biohazard, Sepultura, Godflesh og udødelig. Hellfest har fire etaper, mad og drikke venders, førstehjælp telte og toiletbesøg. Hellfest er en tre-dages festival, der byder på rigelige campingpladser, men der er masser af bed and breakfast og de små kroer i nærheden. Hellfest er gratis for alle børn under 12 år.







Hellfest



La Petite Fosse à l'Ane



Fuilet 49270



Frankrig



011 33 2-41-58-71-61



hellfest.fr? Festival Django ReinhardtThis årlige festival fejrer Django Reinhardt holdes hver sommer i byen Samois-sur-Seine, hvor den legendariske jazz-guitarist tilbragte sine sidste år. Kunstnere fra hele Europa og resten af ​​samles her for at dele deres kærlighed til sigøjner jazz, en stil europæisk guitarmusik udviklet af Django og andre i den tidlige del af det 20. århundrede. Tidligere optrædende omfatter Paco de Lucia, Marcel Loeffler, Caravan Palace, Eric Legnini, og Gilbert Leroux. Mange kunstnere blander den traditionelle Gypsy jazz med moderne stilarter som electronica og urbane blues. Samois-sur-Seine byder på masser af enkle overnatningssteder, herunder campingpladser og mindre hoteller.







Festival Django Reinhardt



5 Rue Victor Chevin



Samois-sur-Seine 77920



Frankrig

0 comments: