Liste over hoteller i Haselünne, Tyskland

Haselünne er en lille by i Emsland en malerisk region i den nordvestlige del af Tyskland. Beliggende ved Hase-floden og omgivet af to andre floddale, byen tilbyder sine gæster det perfekte sted at udforske naturen på cykel, båd eller til fods. Som sin historie går tilbage til middelalderen, Haselünne indeholder en romantisk by med mange historiske bygninger, små gyder og smukke pladser, hvor gæsterne kan sidde på en af ​​de gaden caféer og restauranter eller shoppe rundt på små butikker og gavebutikker. Burghotel HaselunneSituated i en historisk bygning lige i centrum, påberåber sig Burghotel Haselünne en elegance af en tidligere tid. Dens historiske facade åbner for en elegant interiør med stuk vægge, parketgulve og marmor søjler. Gæster sove som konger i nostalgiske lokaler, der kommer med testeren senge, lysekroner og antikviteter. Morgener på hotellet starter med en solid morgenbuffet, og gæsterne kan så nyde spa-område med sauna, dampbad og spa pool eller udforske en af ​​de nærliggende turist attraktioner. Om natten kan gæsterne nyde en drink og regionale specialiteter i hotellets rustikke pub.







Burghotel Haselünne



Steintorstrasse 7



49749 Haselünne



Tyskland



011-49-5961-9433



Burghotel-haseluenne.de Hotel am SteintorGuests på Hotel am Steintor sove i en historisk by palads i hjertet af Haselünne. Stuk vægge, guldsmykker og lysekroner skaber en sofistikeret og elegant stemning og fører til værelserne, der kommer med antikke møbler og tester senge. Hotellets faciliteter inkluderer et wellness-område med sauna, spabad og dampbad og en morgenbuffet. Hotellet tilbyder udendørs og turist udflugter som kano ture og cykel-og damp båd ture. Gæster kan nyde middag på den tilstødende restaurant, der serverer regionale retter i en traditionel ridderlig omgivelser.







Hotel am Steintor



Steintorstrasse 10



49749 Haselünne



Tyskland



011-49-5961-9433



Burghotel-haseluenne.de Haus am See - SeesternNestled ved en sø 0,8 miles fra byens centrum, hotellet Haus am See - Seestern tilbyder den perfekte beliggenhed for rekreation og fritid. Værelser kommer i en behagelig og moderne design med udsigt over søen, tv, hårtørrer og trådløs internetadgang. Nogle værelser har private balkoner. On-site restaurant med solterrasse og sø panorama serverer en gratis morgenbuffet, frokost og middag. Hotellet tilbyder specielle pakker gerne en cykel eller bowling weekend og en wellness-pakke med sauna, massage og solarium.







Haus am See - Seestern



Am See 2



49740 Haselünne



Tyskland



011-49-5961-94250

0 comments: