Rom turisthoteller

Rom er tæt med arkæologiske skatte.Nedsænkes i 20 århundreder af kunst, historien og romantik, Rom er et populært turistmål. Det er umuligt at standse ved en af ​​de berømte ruiner og ikke føle awestruck af resultater af de gamle romere. Sidder ved siden af ​​en af ​​springvand på en gammel torv er sikker på at indgyde en snert af passion i selv den mest praktiske af hjerter. Uanset om du rejser til Rom for kærlighed eller historie, er der et hotel velegnet for enhver turist. I hjertet af historiske Rom Colosseum er en af ​​Roms vigtigste arkæologiske seværdigheder.For dem, der rejser til Rom for at vidne om vidundere fra fortiden, kan du overveje et hotel i gåafstand fra Roms arkæologiske skatte.







Hotel Raffaello er et familie-ejet, tre-stjernede hotel, der ligger få minutter fra den romerske Colosseum og Rom Termini Railway Station. Hotellet er beliggende i en ombygget 19. århundrede palazzo i centrum af en gammel romersk kvarter. Shopping og restauranter ligger tæt ved.



Via Urbana 3 / 5



00184 Roma



+39 06 4884342



hotelraffaello.it







Hotel Capo d'Afrika er beliggende i hjertet af det historiske Rom. Til huse i en 19. århundrede bygning, Dette nyrenoverede fire-stjernede hotel ligger få minutter væk fra Colosseum. Resten af ​​Roms seværdigheder er inden for en halv times gang. Det er tæt bus-og metro-stationer, hvilket giver nem adgang til resten af ​​byen. Hotellet er også hjemsted for en samling af italiensk nutidskunst.



Via Capo d'Africa, 54



Celio, 00184 Roma



+39 06 772801



hotelcapodafricadotcom







Grand Hotel Palantinos er et fem minutters gang fra Kolosseum og Forum Romanum. Det er også inden for gåafstand fra Domus Aurea og Trajans Marked. Beliggende i det centrale Rione Monti-distrikt, det er i nærheden vinbarer, shopping og restauranter. Der er to restauranter på stedet, Le Erbe og Le Spighe.



Via Cavour, 213



00184 Roma



+39 06 4814927



hotelpalatinodotcom







Forum Hotel er beliggende mellem Colosseum og Forum Romanum. Den sidder lige ved siden af ​​den historiske kirke Santi Quirico e Giulitta. Denne fire-stjernede hotel ligger i en 18. århundrede bygning og arkæologiske skatte kan ses fra hotellets tagterrasse.



Via Tor de 'Conti, 25-30 (Fori Imperiali)



00184 Roma



+39 06 6792446



hotelforumromedotcom







Duca d'Alba Hotel ligger også i Monti-kvarteret, indenfor et par minutters gåafstand fra de vigtigste arkæologiske steder i Rom. Hotellet er beliggende i en renoveret 19. århundrede rækkehus, og hvert værelse er indrettet i et andet tema.



Via Leonina, 14,



Rione Monti, 00184 Rome



+39 06 48 4471 Centro Storico et hotel i Centro Storico tilbyder mere fred og ro.Italiensk er et af de romanske sprog og det er kun naturligt at associere Rom med kærligheden. Hvis en besøg i denne italienske by bringer tankerne romantik, vin og god mad, kan du overveje et hotel i Centro Storico. Roms centrale område, er det domineret af snoede gader, springvand, vinbarer, italienske pizzeriaer og mange italienske restauranter.







Residenza In Farnese var engang et gammelt kloster, og hotellet har bibeholdt samme arkitektoniske struktur og layout. I dag værelser er indrettet med kunst og renoverede antikke møbler. Det ligger nær Piazza Navona og den ene af markederne i Rom, Campo dei Fiori.



Via del Mascherone 59



00186 Roma



+39 06 682 1098 0



residenzafarneseroma.it







Hotel Genio er beliggende foran Navona Square. Det er kun et par minutters gåafstand fra Pantheon og Campo de Fiori. Hotellet har til huse i en neo-renæssance bygning, der er blevet lavet om. Det har en tagterrasse, hvor gæsterne er mødt med udsigt over monumenter.



Via Zanardelli 28



Navona, 00187 Rome



+39 06 6833781



hotelgenioroma.it







Hotellet Raphael er en fem-stjernet luksushotel beliggende lige bag Piazza Navona og nær Pantheon, Den spanske Trappe og Peterskirken. Ydersiden af ​​hotellet synes maleriske, indhyllet i Virginia slyngplanter, men inde i huse en stor samling af kunst, herunder Picasso keramik, Mayan kunst, malerier, litografier og skulpturer.



Largo Febo, 2



Navona, 00186 Rome



+39 2006 682831



raphaelhoteldotcom







Hotel Navona ligger centralt og er bosat i en restaureret palads fra 1400-tallet. Slottet blev bygget i løbet af de oprindelige bade Agrippa og væggene viser stadig antikke romerske fresker. Et par steder i gå afstand fra hotellet omfatter Vatikanstaten og St. Peter's, Piazza di Spagna og Trevifontænen.



Via dei Sediari, 8



00186 Rom



+39 06 68301252



hotelnavonadotcom Spanske Trappe Den Spanske Trappe er i nærheden af ​​mange designerbutikker.For dem, hvis passion er hverken historie eller romantik, et hotel beliggende nær Den Spanske Trappe, kan være ideel. Perfekt til shopaholics, er færdselsåre Roms mest populære område for indkøb. Der er små, eksklusive butikker, caféer og kunstnerens vognbane, Via Margutta. Nærliggende butikker omfatter Armani, Cartier, Valentino, Hermes, Gucci, Bulgari og Prada.







Hotel d'Inghilterra var oprindelig en 17. århundrede palazzo bruges som et gæstehus for prinsesse af Torlonia beliggende på Via dei Condotti, en af ​​Roms mest fashionable gader. Hvert værelse har en særpræget personlighed af sin egen, komplet med marmor badeværelser og alle moderne bekvemmeligheder af et luksushotel.



Via Bocca Di Leone, 14



Spagna, 00187 Roma



+39 06 699 811



hoteldinghilterra.warwickhotelsdotcom







The Inn at Den Spanske Trappe ligger også på Via dei Condotti, med nem adgang til de mange butikker og caféer. Den sidder lige ved siden af ​​historiske kaffe huset, Antico Caffè Greco. Kroen er beliggende i en tidligere 1800'erne hjem, fuldstændig renoveret. Nogle af værelserne har malede lofter og pejse.



Va Dei Condotti, 85



00187 Roma



+39 06 6992 5657



atspanishstepsdotcom







Hotel Internazionale har udsigt til Peterskirkens kuppel fra terrassen. Også placeret i nærheden af ​​Den Spanske Trappe, hotel ligger i et 16. århundrede bygning, der blev formelt en del af del af kloster Trinità dei Monti, og derefter leaset til prins Altieri. Det er siden blevet fuldstændig renoveret med alle moderne fornødenheder, der kræves i et luksushotel.



Via Sistina 79



00187 Roma



+39.06.69941823

0 comments: