Billige Attraktioner i Paris

Eiffeltårnet i Paris, Frankrig er en populær attraktion, men det er ikke billigt at visitThe Eiffel Tower er den mest populære attraktion i Paris, Frankrig. Tårnet, der strækker sig over mere end 1.000 meter, tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Dog Eiffeltårnet er ikke det kun svare sig ting at besøge i Paris. Byen byder på mange andre bemærkelsesværdige steder, hvor de besøgende kan lære om nogle af historien om Paris. Det bedste ved disse andre attraktioner i Paris foruden Eiffeltårnet er, at de enten er gratis eller koster meget lidt at besøge. Notre Dame CathedralEntrance til kirken ved Notre Dame katedralen, bygget i 1345, er gratis. Besøg i tårne ​​af katedralen omkostningerne mellem 4,80 og 7,50 euro, og er uden for besøgende under 18 år (fra september 2010). Katedralen Notre Dame klokketårn og øvre niveau har dekorative gargoiler og andet spændende arkitektoniske design. Notre Dame katedralen er stedet hvor en række konger blev kronet, herunder Henrik VI af England. Ud over daglige ture, holder anlægget koncerter hele året.







Notre Dame Cathedral



6 Parvis Notre-Dame



Place Jean-Paul II



75004 Paris



33-0-1-42-34-56-10



notredamedeparis.fr Versailles GardensThe Versailles haver er en del af Chateau de Versailles, der ligger omkring 12 miles fra Paris i byen Versailles. Adgang til Versailles Gardens er gratis. En guidet tur rundt i hele slottet omkostninger 16 euro i ikke-højsæsonen (december til marts), som i september 2010. Børn under 18 år får også Gratis adgang til Chateau Versailles året rundt.







Versailles haver



Place d'Armes



78000 Versailles, Frankrig



01-30-83-78-00



en.chateauversailles.fr Louvre MuseumAdmission til Louvre Museet er altid gratis for børn under 18 år. Museet tilbyder også gratis adgang til alle på den første søndag i hver måned, og hele tiden til lærerne, handicappede og arbejdsløse. Besøgende på Louvre-museet kan se en af ​​de mest berømte malerier i verden - Leonardo da Vincis Mona Lisa. Museet rummer også kendte skulpturer som Venus fra Milo, to af Michelangelos skulpturer og Nike, den græske gudinde for sejr.







Louvre Museet



1 Placer André Malraux



75001 Paris, Frankrig



01-40-20-53-17

0 comments: