European Tour pakker i Tyskland

Tyskland er vært Oktoberfest, den største ølfestival i verden.Tyskland er beliggende i det kontinentale Europa og består af forskellige regioner med et mangfoldigt udvalg af sightseeing destinationer. De store tyske turist regioner omfatter Bayern, Schwarzwald, Tyskland Øst, Nord-og Østersøen, Rhinen Valley og Ruhrpott. Hver region har forskellige attraktioner og overnatningssteder, der passer til den rejsendes budget. Europæiske rejseselskaber tilbyder en bred vifte af tour pakker til Tysklands store regioner. Tyskland Rail TourDertour tilbyder en 8-dages togtur pakke, med hjemrejse til London, Storbritannien via Eurostar jernbaneforbindelsen. The tur kombinerer besøg til de 3 delstaterne Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen, som er centerpieces af den tyske historie og kultur. Togrejsen begynder i byen Eisenach, hvor du vil få en mulighed for at besøge den historiske Wartburg slot. Næste stop er byen Leipzig med det gamle bydel, renæssance og barokke kirker. The toget bevæger sig videre til Dresden, hvor du kan prøve de lokale Saxon specialiteter i en af ​​de gourmet værtshuse eller bryggeriet huse i den gamle bydel. Næste stop er Weimar, hjemsted for den UNESCO World Heritage opført bygninger fra den 'klassiske Weimar "periode. Turen slutter i byen Köln, en af ​​Tysklands ældste byer.







Dertour Travel Service Ltd



18 Conduit St.



London W1S 2XN



020 - 7290 - 1111



Oktoberfest i MunichFirst Festival Travel tilbyder en 6 - eller 8-dages pakke tur til den bayerske hovedstad München til at prøve den verdensberømte Oktoberfest ølfestival. Virksomheden leverer rejse i bus eller fly, indkvartering og øl hal tabeller. Første Festival Travel gæster er bogført i det Meininger Hostel, som er en 5-minutter gang fra Oktoberfest festivalen grunde. De faciliteter inkluderer en sen nat bar, og alle værelser har private en-suite badeværelser.







Første Festival Rejser



257 High St.



London, England W3 9BY



44 - 0-20 - 8.896 6.070



firstfestivaltraveldotcom Best of GermanyMilestones tilbyder en 12-dage eskorteret pakke bustur besøger byerne Frankfurt, Köln, Hamburg, Berlin og München, samt et naturskønt Rhinen krydstogt og en udflugt til Schwarzwald. Milepæle trænere bære et gennemsnit på 40 passagerer og er designet til sikkerhed og komfort. Turen inkluderer rejse og værelser på bekvemt placeret hoteller. Udflugter og guidede ture er fastsat, herunder stop ved Köln gotiske katedral, Berlins Brandenburger Tor Unter den Linden Boulevard, den tyske stat Opera House, Rigsdagsbygningen og Tiergarten, og München Olympiske Stadion, Ludwigstrasse og Marienplatz.







Milepæle Tours



Beulah Ct.



Albert Rd.



Horley, Surrey RH6 7HP



01293 - 471 - 681

0 comments: