Romantisk ting at gøre i København, Danmark, den nye nytårsaften

København byder på underholdning for par på New Year's Eve.If du er i København den nytårsaften med din betydelige andre, skal du ikke ærgre - der er masser af romantiske aktiviteter, der ikke involverer opholder sig i og tænde for fjernsynet ser andre hente 1. januar. Uanset om du foretrækker at være en af ​​mange, eller opholder sig i en hyggelige omgivelser, har du masser af muligheder for at nyde din særlige ferie i København. Det Kongelige Danske TheatreWith opera, ballet skuespil og koncerter, Det Kongelige Danske Teater er verdenskendt for sine smukke indstilling og talent, det indebærer. En forestilling - som regel en koncert - er typisk planlagt til nytårsaften. De etaper er både elegant og moderne, og det er altid chance du måske øje på en medlem af den danske kongefamilie i mængden.







Det Kongelige Teater



Postboks 2185



1017 København K



011-45-3369-6969



Harbour RestaurantMany restauranter bliver stående åben på New Year's Eve, herunder Havn. En forholdsvis ny konstruktion (bygget i 2006), vil du spise, mens du kigger ud over Københavns havnefront. En ny Year's »" fest "" er traditionelt planlagt, og retter kan omfatte alt fra foie gras til hummer og torsk terrine. Mousserende vin og kage serveres ved midnat.







Havnen



Kalvebod Brygge 53



DK-1560



København V Tif.



011-45-3338-9645



theharbour.dk AmelienborgTo nyde en mere populær tradition med din betydelige andre, deltage i tusinder af andre i plænen i Amelienborg, vinteren bopæl monarken i Danmark. Det er den danske udgave af Times Square i New York - you'll bringe i det nye år med en larmende publikum og fyrværkeri.







Amelienborg Palace (Finansministeriet)



Slots-og Ejendomsstyrelsen



Løngangstræde 21



DK-1468 København K

0 comments: