Have Tours i Frankrig

Frankrig har nogle af verdens smukkeste haver.En have er et mesterværk, der bruger blomster, træer, buske og vand at skabe et levende lærred af farver, lys og skønhed. Det er umuligt for to haver for at være identiske, så hver er en specifik oprettelsen af ​​en tid og sted. Haverne i Frankrig næsten ubeskrivelige. De er evige, og at opleve nogle af Frankrigs største haver er at se det bedste af naturen på første hånd. VersaillesVersailles er den fornemste haven på jorden. Bygget af kong Ludvig XIV, dens massive 250 acres haver og lunde med millioner af træer, buske og blomster af forskellige arter er forbløffende. Designet i klassisk fransk stil med kunstfærdige geometriske mønstre, det tog 40 år at færdiggøre. Nogle af dens funktioner omfatter 6.000-fods Grand Canal, Grand Trianon haven, fransk og britisk-kinesiske haver, tempel of Love, to enorme afspejler puljer og den Marmor Colonnade. Mere end seks millioner besøgende tur Versailles årligt. Guidede ture er påkrævet, og billetter fås til forskellige ture.







Versailles



Place d'Armes



78000 Versailles, Frankrig



01 30 83 78 00



en.chateauversailles.fr La Roseraie de l'Hay-les-RosesLa Roseraie de l'Hay-les-Roses, oprettet i 1899, hører til blandt de ældste steg haver i Europa. Haven fastholder mere end 8.000 forskellige arter af roser. I 1910 skiftede byen l'Hay navn til l'Hay-les-Roses at afspejle den popularitet i haven. Haven grupper roser efter type, oprindelse og historie. En del af haven reproducerer en mindre udgave af kejserinde Josephines Malmaison rosenhave. Den maksimale rose Sæsonen er maj til juli. Haven er lukket i slutningen af ​​efteråret og vinteren. Individuelle og grupperejser til rådighed.







La Roseraie de l'Hay-les-Roses



Albert Street Watel



94240 L'Hay-les-Roses



01 43 99 82 80



sisleydotcon / haylesroses Monets Garden at GivernyClaude Monets have i Giverny ligner hans malerier - stænk af lys, bløde nuancer og svag skitserer. To forskellige sektioner omfatter haven, blomsterhave foran hjemmet, og de japanske vandet haven på den modsatte side af vejen. Blomsterhaven består af grupper af margueritter, valmuer, roser og stokroser. Frugt og prydtræer overse det. Den Japanske Have har en bæk, en dam med en træbro. Wisteria og vand liljer fylde dammen med vilde blomster, der vokser på dens bredder. Guidede ture kan i løbet af foråret, sommeren og det tidlige efterår måneder. Besøgende er velkomne til at spadsere gennem haven på egen hånd. Mere end 500.000 turister besøger haven hvert år.







Fundament Claude Monet



Rue Claude Monet



27620 Giverny, Frankrig



givernydotcom Parc Floral de la SourceThe maleriske Parc Floral de la Source ejendom er en 18. århundrede château og haven, der er kendt for den mousserende foråret, der fodrer den begrundelse. En offentlig haven siden 1963, har det mere end 100.000 pærer, 70.000 biennaler, 900 sorter af iris og 400 arter af roser. Hvert efterår tusindvis af georginer, fuscias og krysantemum blomstre. Ceder og popler træer giver skygge til forskellige dele af haven. Vejledet og unguided ture er tilgængelige i de vigtigste voksende månederne maj til oktober.







2 Place de l'Etape



45072 Orléans, Frankrig



02 38 49 30 17

0 comments: