Græsk Charter Cruises

Udforsk græske øer fra havet ombord på en chartret båd.Græsk charterfly krydstogter er populære valg og omfatter sejlads ombord luksuslinere, motor og sejlbåde eller bareboat sejle (uden en skipper eller besætning er angivet). Mange chartre begynder i Athen, og rummer muligheder for at sejle til mange af de nærliggende øer. Udforske de lokale farvande i Det Ægæiske Hav og de græske øer eller bruge tid på at rejse til Italien, Kroatien, Tyrkiet og Egypten. Længde af chartre spænder fra ugelange oplevelser til udvidet afgange. De er lige så egnede til særlige begivenheder og ferier. Inter Yacht Charter Vælg fra enten en luksusyacht, eller en bareboat oplevelse.Inter Yacht Charter forbereder og giver yacht chartre omkring Middelhavet. Vælg fra store luksus yachter til bareboat sejlads. Yachts er tilgængelige for destinationer rundt om i græske øer. Vælg fra præ-planlagte ruter eller tilpasse en personlig oplevelse. Inter Yacht Charter har specialiseret sig i firmaarrangementer samt særlige arrangementer, herunder bryllupper og bryllupsrejser.







For information og booking på engelsk kontakt:



USA



212-461-3637







Italien



+39-041-862-0741







Spanien



+34-951-247-247







interyachtcharterdotcom / Luksus Yacht Vacations Cruises og chartre rejse blandt de mange havne og øer i Grækenland.Luksus Yacht Vacations er en full-service cruise og yacht specialist. De tilbyder krydstogter og charterflyvning yachts omkring Middelhavet. Deres Grækenland chartre omfatter Athen og Peloponnes, Kykladerne, Rhodos og Dodekaneserne, Kreta, og De Ioniske Øer. Vælg fra enten bemandet sejle eller motor yachter.







For information og booking på engelsk kontakt:



American Yacht Co Miami



12555 Biscayne Blvd., # 490



North Miami, FL 33181



305-758-2500



luxuryachtvacationdotcom / index.htm Odyssey Sailing Sejl omkring græske øer for at fejre et bryllup eller bryllupsrejse.Odyssey Sailing tilbyder en række muligheder og typer af skibe til sejlads i Grækenland. For den erfarne sejler, skal du vælge en af ​​de mange bareboat yachter. Luksusyachter med besætninger er tilgængelige for ferie, helligdage og bryllupper og bryllupsrejser. Charter baser er placeret overalt i græske øer, herunder Athen, Sporaderne Øer, Dodekaneserne Øer og Kykladerne Øer. Sejlads certificeringskurser findes også.







For information og booking på engelsk kontakt:



Odyssé Sejlads Grækenland



Antonopoulou 158D



Volos, 382 21



Magnisia, Grækenland



+30 24210 36676



odysseysailing.gr / index.html Poseidon Charters Sejltur rundt Grækenland på enten en mini skib eller en sejlbåd.Poseidon Charters funktioner sejlbåd chartre samt guidede ture afgår fra flere anløbshavne i Grækenland, herunder Athen, Rhodos og Cypern. Vælg fra bareboat eller bemandes chartre samt flotille muligheder for at rejse i en større gruppe. Poseidon Charters tilbyder også cruising på mini skibe, der tilgodeser 30 til 50 passagerer. Specielle pakker inkluderer bryllup og bryllupsrejse chartre.







For information og booking på engelsk kontakt:



Poseidon International



558 Notre Dame Ave., Suite 203



Saint Lambert, Quebec, Canada J4P 2K7



888-372-SAIL (888-372-7245)



poseidonchartersdotcom / Valef Yachts Pre-planlagte ruter giver en afslappet udforskning af Grækenlands om bord på et motoryacht.Valef Yachts tilbyde en bred vifte af chartret krydstogter med forslag rejseruter at opdage Grækenland. Yacht krydstogter kast fra og vende tilbage til Athen. Vælg fra motoryachter, sejlbåde eller bareboats. Sejlads ferier spænder fra 7 til 21 dage, sejler de græske øer via Det Ægæiske og Det Joniske hav.







For information og bookng på engelsk kontakt:



Valef Yachts nordamerikanske hovedkvarter



PO Box 385



7254 Fir Road



Ambler, PA 19002



215-641-1624



valefyachtsdotcom / Tips til at finde Charter Cruises charter krydstogter kommer med en række muligheder tilpasses til personlige præferencer.En række af græske charter krydstogter er til rådighed, der kører til en række havne. Tag dig tid til forskning muligheder, inden booking for at sikre, at finde det charter krydstogter, der bedst passer til dine interesser. Nogle charter krydstogter kommer med en besætning, mens andre er bareboat krydstogter. Consult rejseguider til græske charter krydstogter for at lære om muligheder og funktioner sammen med en grundig evaluering hjemmesider.

0 comments: