Ture i Positano, Italien

Snorkeling er en yndlingssport i Positano, Italien.Positano, Italien, en inspiration for kunstnere siden 1900, hviler på klipper på Lattari Mountains slikker Middelhavet sol på Amalfikysten af ​​Italiens Campania-regionen. Sin lille, fløde-farvede huse og bygninger klamrer sig til bjergets stenede overflade over havet, hvilket giver byen en gammel verden appel. En yndet sted for jet set, de små udvej kaster en magi over alle, der besøger, om for en kort tur eller et helt liv. Walking TourPositano er ideel til en gåtur gennem den lille, smalle gader. De tre-timers tur besøger mange butikker, hvor du kan se håndværkere skabe originale smykker og keramik. De lokale caféer er et godt sted at snuppe en snack. En favorit besøg er at den ældste bygning i byen, det 10. århundrede Chiesa di Santa Maria Assunta Kapel med sin ikoniske Sorte Madonna. Town Hall tilbyder en fantastisk udsigt over kysten fra anden sal altan. Turen mødes seks dage om ugen hvis vejret tillader det.







Walking Tours af Positano



Monte nr. 8 84.017



Positano, Italien



00-39-334-232-2096



discoverpositano.it Capri Boat TripThe tur til øen Capri begynder med en 50-minutters bådtur. Første stop er til White grotten og Marvelous Grotto at se den utrolige stalagmitter. Turen fortsætter til en dejlig fiskerby ved Marina Piccola til frokost. Den Grønne Grotto byder på to huler, hvor det klare vand er ideelt til snorkling og svømning. På Capri's vigtigste dock, kan du tage en bus eller en svævebane tur til at nå den lille by centrum. Et besøg på Capri historiske steder i Augustus haver og Villa San Michele af Axel Munthe, efterfulgt af shopping runder den perfekte dag.







Cassiopea Positano



Trara Genoino, 13



Positano, Italien



00-39-338-847-4700



Cassiopeapositanodotcom Snorkeling TripA bådtur tager dig fra Positano langs kysten for at snorkle i det krystal blå Middelhav. Mange mindre bugter og grotter give den bedste spots for snorkling og svømning. Turen besøger kystbyerne Amalfi, den Furore Gorge med sin 600-fods kalkstensklipper og den antikke by Ravello grundlagt af romerne i det 6. århundrede. Du kan snorkle, svømme og lå på stranden i hver dejlige by. Turen er kun tilgængelig fra april til oktober.







Cassiopea Positano



Trara Genoino, 13



Positano, Italien



00-39-338-847-4700



Cassiopeapositanodotcom Positano BeachesSimply gå ned til stenstrand af Positano at opleve en af ​​de smukkeste kyststrækninger i Middelhavet. Hvis du foretrækker en mindre, mindre aktiv strand, kan du prøve Spiaggia del Fornillo. Lej en strandstol, en paraply og nippe til en drink, mens du slapper af. Den nærliggende Spiaggia Grande er en større travl havn med masser af vandsport såsom windsurfing, sejlads og volleyball. Strandene er gratis og åbent året rundt.

0 comments: