Ture i det nordlige Tyskland

Holsten-Slesvig er den nordligste region i Tyskland.Rejseselskaber tilbyder forskellige ture i hele Tyskland og dets nordlige regioner, som grænser op til Nordsøen. Færger er tilgængelige for transport rejsende fra Det Forenede Kongerige og Skandinavien til denne del af landet, som har havne, marinaer, strande, slotte og museer. Overnatningssteder er bredt tilgængelige og ture kan styres eller selvhævdende. iExploreiExplore tilbyder en otte dages guidet tur i Nordtyskland, der begynder i Leipzig, når et selskab repræsentant møder dig i lufthavnen. Du vil få en mulighed for at besøge St. Nicholas 'Church og Schillers Hus i løbet af to-dages ophold i Leipzig. Turen går til Dresden på dag tre, via byen Meissen, hvor en lokal guide giver en tre-timers sightseeing tur. En guidet rundtur i Dresden inkluderer det kongelige palads og Zwinger-paladset i byens centrum. På dag fem du rejser fra Dreseden til Berlin for den endelige del af turnéen. En engelsk-talende guide giver en fire timers sightseeing tur i privat bil, som omfatter stopper ved Rigsdagen og de allierede Museum.







iexplore



833 W. Jackson, Suite 500



Chicago, IL 60607



800-439-7567



iexploredotcom RailbookersRailbookers tilbyder en syv-nætters ophold i Berlin, Dresden og Prag med tog og fly. Turen afgår fra St. Pancras International eller Ebbsfleet International togstationer og rejser med Eurostar til Bruxelles og forbinder med de tyske ICE-tog til Berlin via Köln. Turen omfatter en tre-nætters ophold i Berlin, før de rejser med tog til byen af ​​Dresden langs floden Elben. Efter en overnatning i Dresden, rejser dig via EuroCity toget til den tjekkiske hovedstad Prag for en tre-nætters ophold, og vende tilbage til England via et British Airways fly. Muligheder for at udvide besøget i Köln er en del af et tilføjelsesprogram, der er tilgængelig via Railbookers.







Railbookers



14 Bonhill St.



London, EC2A 4BX



020-3327-0800



railbookersdotcom HostelsHostelsdotcom tilbyder et to-og-en-halv-time sightseeing tur i den nordlige tyske by Hamburg, der begynder dagligt fra Central Station kl 10:10 am og 2:10 om bord på et klima-styret bussen. En tosproget engelsk-og tysktalende guide giver kommentar om floder, søer og historiske bygninger i Hamborg. Måltider og snacks er inkluderet og bussen stopper for foto muligheder. Steder af interesse omfatter St. Michaelis Kirke, Kohlbrand Bridge, Hamburg Port og Submarine 434, som er den største ikke-nukleare ubåd i verden vises i Hamborgs HafenCity.







Vandrerhjem Division



Hostelworld



Charlemont Exchange



Charlemont Street



Dublin 2 Irland



500-1.000



hostelsdotcom

0 comments: