Billige Venedig Rejser

Tag en gondol tur langs den berømte Venedig kanaler.Fuld af kunstgallerier, museer, historiske arkitektur og romantiske steder, Venedig er en af ​​de mest berømte byer i Italien. Tag en gondol ride langs de berømte kanaler eller besøge St. Mark's Square, basilikaen, Dogepaladset og sekstende århundrede Sukkenes Bro. Mens byen er kendt for sine dyre hotel priserne, der er måder at opleve seværdigheder og lyde i Venedig uden at bruge en Formue. Albergo MarinAcross fra Canal Grande og en kort gåtur fra banegården, er Albergo Marin ideelt placeret i nærheden af ​​alle de foranstaltninger, og alligevel langt nok væk til at undslippe en konstant støj. Et af de billigste hoteller i området, værelserne er rene og hyggelige, uden ekstra dikkedarer. I lavsæsonen fra november til december, bestille et dobbeltværelse med gratis kontinental morgenmad og gratis trådløst internet, for 64 dollars en nat i 2010. Med engelsk talende personale på hånden på alle tidspunkter, er hotellet i stand til at besvare spørgsmål om byen og arrangere sightseeing ture.







Albergo Marin



Ramo delle Chioverete



S. Croce, 670 / b, 30135



Venezia, Italien



+39 (0) 41 718 022



albergomarin.it Hotel Alloggi Agli ArtistiWalking afstand til byens centrum, Rialto-broen og San Marco, Hotel Alloggi Agli Artisti er en smuk hostel-stil spillested med venlige service og billige priser. Når en italiensk fedt fabrik, bevare blander hotellet klassisk elegance med moderne detaljer, nogle af hotellets rige historie. Udsmykket i varme farver, værelser er enkle, med minimal møbler, satellit-tv, trådløs internetadgang og aircondition og varme. Boliger starter ved omkring $ 70 en nat for et privat rum. Du kan vælge mellem singler, doubler, tripler og firepersonersværelser for så lavt som $ 38 en person, per nat.







Hotel Alloggi Agli Artisti



Calle Priuli Cavalletti, 99 / b



Venezia, Italien



+39 (0) 41 716 270



agli-Artisti-venezia.it Ostello VeneziaOn øen La Giudecca, på tværs fra Markuspladsen og direkte på vandet, Ostello Venezia er en af ​​de eneste vandrerhjem i Venedig. Dens satser indledes under 25 dollar en nat for sovesal stil, som inkluderer morgenmad, en skab og rent ark. Selv om det kan være billig, der kun minimal faciliteter og kvinder og mænd er adskilt i forskellige dorms, hvilket gør den ideel til singler. Hver af de 18 dorms har 15 senge, hvilket betyder, at gæster har noget privatliv, og det er normalt høj på alle tider af natten.







Ostello Venezia



Fondamenta delle Zitelle 86



Giudecca, 30100 Venezia



+39 (0) 41 523 8211



hostelvenicedotcom

0 comments: