Guidede cykelture i Scotland

Skotlands skønne landskab er et ideelt rejsemål for en cykeltur.Skotland er et land med diset bjerge, strande, vandfald og gamle gletschere med en levende Celtic arv. En cykeltur gennem sine fantastiske og varieret landskab vil udfordre nybegyndere og erfarne ryttere. Mens du kan ride på egen hånd, vil en tur med erfarne guider i høj grad øge din rejse. Uanset om du ønsker at ride i et par dage eller en uge, vil en af ​​disse ture lader dig nyde Skotland op tæt og i dybden. Højland, lavland og IslandsPitcairn Green, omkring 20-miles fra vest kysten, giver en dejlig start med en tur til historiske Huntington Castle. Beliggende i den middelalderlige landsby Dunkeld, turen besøger ruinerne af sin domkirke. Turen fortsætter til River Tay, der ankommer til den rolige by Kenmore. Oban, en travl havneby, er det næste stop før en færge tager turen til øerne i Indre Hebrider. Isle of Mull's 630-årige Duart Slot er en fantastisk fæstning. Turen stopper ved Torosay Palace for en to-nætters ophold. Et krydstogt langs havet og en anden færge tur fører os til Sound of Mull. Turen inkluderer alle hotel overnatningsmuligheder, en erfaren guide og fleste måltider. De syv-dages tur er en stor blanding af let til mellemliggende forlystelser.







Bike Vermont, Inc.



PO Box 207



Woodstock, Vermont 05091



800-257-2226



Bikescotlanddotcom Solway CoastThe Solway Coastline er kælenavnet skotske Riviera for sin sceniske skønhed. Den tre dage ride over kystområder og fladt terræn giver ryttere mulighed for at nyde naturen. Skotlands nationale cykelrute nr. 7 guider turen til byen New Abbey for en enkelt overnatning. Den gamle kornmølle og museum for amerikansk diplomat, John Paul Jones, er et besøg værd. Turen fortsætter til gården byen for Castle Douglas i smukke sydvest Skotland med et besøg på en lokal landsby. Turen omfatter alle hotelophold, de fleste måltider og en ekspert guide. Ratingen for forlystelser er nemt.







Galloway Cycling Holidays



Summerhill ...



Abercromby Place



Castle Douglas



Skotland, DG7 1GA



0044-0-1556-502-979



Gallowaycyclingdotcon Cairngorm MountainsThe Cairngorm Mountain tur er fem hele dage af off-road kørsel til erfarne cyklister, der elsker langrendsløjper. De central-og østeuropæiske Cairngorm Mountains blandt nogle af de mest uforstyrrede lander tilbage i Europa. Turen rides gennem Glen Tromie og Glen Feshie, når gletsjere, sumpområder og Monadhliath Mountains og Glenmore Forest Park. Den samlede tur er 225 miles og ender hvor det begyndte i Stirling. Turen er begrænset til 12 ryttere og ledes af professionelle mountainbike guider. Turen omfatter alle hotelophold, de fleste måltider og snacks.







Vildkat Bike Tours



4 Marschal Domstolen



Wallace Park, Stirling



Skotland, FK7 7UY



0-44-1786-816-160

0 comments: