Aktive Ferier i EU

Cykling er en aktiv ferie mulighed aktivitet Europa.Som et kontinent, der består af 27 forskellige lande, der er beliggende på en bred vifte af jord og landskaber som det bjergrige terræn i de schweiziske alper til farvande i Middelhavet, er Europa hjemsted for ferie destinationer, der har noget at tilbyde alle typer af rejsende. Fra at besøge historiske steder på cykel til vandreture ad bakken og fjeldsider, har Europa mange aktive ferie muligheder. Ciclismo ClassicoCiclismo Classico har været at yde international ture for cyklister siden 1989. Der er ture til rådighed for forskellige ryttere såsom let, atletisk nybegynder, mellemliggende og ekspert. Europæiske cykelture omfatter destinationer, der omfatter, men er ikke begrænset til Kroatien, Schweiz, Frankrig og Italien. Den italienske ture, der spænder fra 1 til 14 dage i varigheden, inkluderer Toscana: Flere Miles for mindre turné, der varer seks dage ture Arno-dalen, Chianti og Montalcino og er velegnet til øvede ryttere. Et af de lettere cykling udflugter er ni dage italienske alper & Sub Tyrol tur, som giver dig mulighed for at tage en afslappet tur gennem Alperne til Gardasøen.







Ciclismo Classico



30 Marathon St.



Arlington, MA 02474



781-646-3377



ciclismoclassicodotcom iExploreiExplore forbinder dig, eventyr entusiast, med aktive europæiske ferie muligheder i over ti forskellige lande.Gennem iexplore, kan du planlægge et væld af aktive rejser, at funktionen aktiviteter på land og vand.På otte dage Spanien Familieferie omfatter ridning langs strandene i Tarifa og en sejltur gennem Gibraltarstrædet på mødet punkt i Middelhavet og Atlanterhavet. I løbet af denne ferie, vil du også tage guider cykeltur og kano-søen Zahara de la Sierra i the Grazalema Nature Reserve.







iexplore



833 W. Jackson, Ste 500



Chicago, IL 60607



800-439-7567



iexploredotcom Verdens OutdoorsMulti-sport aktivt europæisk ferier findes på The World Fritid i Irland, Rumænien, Slovenien, Kroatien og Tyrkiet. Den tyrkiske tyrkise kyst Multisport Tour varer ti dage og omfatter aktiviteter som vandreture, rafting, snorkling og kajak. Turen begynder i Istanbul og om dagen fem, vil du blive white water rafting klasse II og IV strømfald of Dalaman floden. Dag ni giver dig mulighed for kajak kystlinje Gemiler Island og nyd svømning og snorkling i Gemiler Bay.







Verden Fritid



2840 Wilderness Place, Ste D



Boulder, CO 80301



303-413-0938



theworldoutdoorsdotcom

0 comments: