Hoteller i Les Deux Alpes

Udforsk en af ​​de vandrestier af Les Deux Alpes.Les Deux Alpes har mere end 100 miles af pisted skråninger og den tre-mile styr på Jandri Express gondollift tager kun 24 minutter at gennemføre skiløbere fra bunden af ​​bjergene til toppen af ​​Mantel Glacier, den største gletscher, der anvendes til skiløb i europa. I slutningen af ​​en lang og kraftig dag på ski, kan gæsterne slappe af og geare ned i et af de områder, hoteller, der spænder fra hyggelige og enkle overnatningssteder til luksus gæst suiter med gratis brug af hotellets spa, opvarmet swimming pool, hammam og opholdsstue . Hotel Des NeigesThe Hotel Des Neiges er beliggende i Courchevel 1850 skisportssted og tilbyder familievenlige overnatningsmuligheder og faciliteter. Værelserne varierer i størrelse fra 160-kvadrat-meter til 740-kvadrat-meter og kommer med standard faciliteter i en moderne indretning. Voksne gæster kan nyde en traditionel sauna, hammam, jacuzzi, massage suiter, spa med skønhedsbehandlinger, opvarmet indendørs swimmingpool og et fitnesscenter. Hotellet har en børne-spillehal og giver familien besøgende med en baby pakke, der inkluderer en krybbe, baby bad, potte, flaskevarmer, kravlegård og klapvogn til brug i hele hvert ophold. Friske babyblæksprutte måltider er udarbejdet af L'Orchidee restauranten, der også serverer franske retter hele dagen i hotellets spisesal og på den udendørs terrasse. Hotellets personale kan hjælpe gæsterne med at arrangere til ski instruktion, liftkort, helikopter ture og meget mere.







Hotel Des Neiges



BP 96 Route de Bellecôte



73120 Courchevel



Les Deux Alpes



011-33-4-7908-0377



hoteldesneigesdotcom Hotel Le CretHotel Le Cret er beliggende i Les Deux Alpes, og tilbyder 16 dobbelt-og quad værelser og en to-værelses lejlighed suite. Værelserne er udstyrede med standard bekvemmeligheder og en balkon med udsigt over bjergene, mens de to-værelses suite tilbyder en state-of-the-art køkken og opholds-og spisestue områder. Børn under tre år bor gratis og vugger er tilgængelige efter anmodning. En stor skærm tv er beliggende i hotellets lounge bar, der fører til on-site restaurant. En kontinental morgenmad serveres hver morgen og gratis drikkevarer og kiks er til rådighed hele dagen. Restauranten serverer traditionelle italienske retter til middag hver aften foran spisestue rummets log brand.







Hotel Le Cret



95 Avenue De La Muzelle



Les Deux Alpes 38860



011-33-4-7680-5292



hotel-le-cretdotcom Hotel Spa La FarandoleThe fire-stjernede Hotel Spa La Farandole ligger inden for Ecrins Mountains, med udsigt over Ecrins National Park. Hotellet tilbyder 60 standard og platin værelse overnatning og en række faciliteter som gæsterne kan nyde og er placeret mindre end en kilometer fra Diable svævebanen og tilbyder gratis shuttle service i hele vinteren til de nærliggende skilifter. Platin gæst værelser inkluderer en gave for hvert barn besøgende, velkommen poster og daglig in-tørret værelse og frisk frugt. On-site spa tilbyder zoneterapi og massage, og gæster er velkomne til at nyde hotellet lounge med billard bord, klaver og pejs. Den opvarmede swimming pool, sauna og fitness center er til rådighed til voksne og en legeplads hilser børnene hele dagen. Balcon de l'Alpe restaurant serverer en morgenbuffet og fransk køkken til middag hver dag.







Hotel Spa La Farandole



18 rue du Cairou



Les Deux Alpes 38860



011-33-4-7680-5045

0 comments: