Guidede ture i Firenze, Italien

De fleste ture er der et besøg på Il Duomo.Byen Firenze, er fortsat et af de mest populære destinationer i Italien. Når en hjem til den magtfulde Medici familien, giver det de besøgende et indblik i renæssancen livet. Besøgende ivrige efter at se værker af kendte kunstnere, herunder Michelangelo, Da Vinci og Botticelli vil ikke blive skuffet, da byen giver mange attraktioner for kunst entusiaster. Ligesom mange europæiske byer, eksisterede Firenze længe før motordrevne køretøjer og guidede ture give besøgende den bedste måde at tage i alle sites. Michelangelo ToursWalks inde Florence, gå ture, fokus på kunsthistorien i byen og udnytte lokal kunst eksperter og akademikere til at fungere som guider. Turen Gruppen tilbyder de besøgende en række muligheder, herunder en Michelangelo turné, der koncentrerer sig om værker af den florentinske renæssance skibsføreren og andre fejret håndværkere. Turen begynder ved Bargello som viser flere værker af Michelangelo og en statue af Donatello af den bibelske kong David. Turen fortsætter til Santa Croce kirken som huser Michelangelos grav og konkluderer på Galleri af Akademiet, hvor udstiller bl.a. Michelangelo's egen udskårne version af David. I løbet af 2010 af de tre timers tur koste 180 euro, som ikke omfattede museum entrépriser.







Lækker Italien Walks Inde Florence



Via Angelo Poliziano 51



00184 Roma



Italien



39-335-526-6496 Heldags TourViator giver vejledninger i hele Italien og bruger de lokale indbyggere at give gæsterne en autentisk tur. Morgen og eftermiddag ture tilbyder gæsterne nogle valgmuligheder, selv om hele dagen sessioner lokke besøgende ved at inkludere en traditionel italiensk måltid og endda et glas vin. Den fulde dages tur begynder ved Piazza Michelangelo, en berømt torv med udsigt over byen. Om eftermiddagen inkluderer et besøg på Uffizi galleriet som huser Botticellis berømte "Venus 'fødsel" maleri, og mange af Leonardo Da Vinci's værker. I 2010 heldagstur koster 100 euro med næsten halvdelen sessioner koster 45 euro.







Viator Inc



600 Townsend Street 120 øst



San Francisco, CA 94103



415-503-3950



partner.viatordotcom Budget ToursArtiva tilbyder en billig rundtur for gæster på et budget. Fra 2010 til ture mødtes på 09:15, varede 3 timer, kræves mindst fire deltagere og blev prissat til kun 25 euro. Turen tager i store sites som Il Duomo, Piazza della Signoria og den populære Ponte Vecchio Bridge. Gæsterne kan forvente at høre fortællinger om byens historie, herunder lidet kendte fakta såsom hvorfor Michelangelo havde en nag mod kolleger håndværker, Leonardo Da Vinci. Turene dækker en masse jord, så besøgende bør være forberedt på rask gang, men fotomuligheder er rigeligt langs ruten.







Walking Tours i Firenze



Via Sassetti 1, Anden sal



50123 Florence



Italien



39-329-613-2730



italy.artivadotcom

0 comments: