Exotic Tours af Torremolinos, Spanien

Udforsk Spanien fra Costa de Sol i Andalusien.Torremolinos ligger på den solrige Middelhavet Costa del Sol i Andalusien, Spanien. Engang en fattig fisker landsby, er Torremolinos nu spredt med højhusene, natklubber og barer. Gå gennem Carihuela, det gamle fiskerhuse distrikt eller bugte the boder på Calle San Miguel. Selv om der ikke er mange historiske attraktioner i Torremolinos, er det en strategisk lancerer udgangspunkt for at udforske den andalusiske region. Cordoba Se Mezquita i Cordoba.Begyndelse i Torremolinos, en 10-timers guidet udflugt tage til byen Cordoba. Denne by er kendt for sine arkitektoniske træk, herunder Mezquita en islamisk moské blev bygget i 785 e.Kr., og en 14. århundrede synagoge. Turen går også gennem labyrinten-lignende gader i den middelalderlige jødiske kvarter. Afslut guidede del af turen på Puente Romano, en restaureret romersk bro. Stop for en lokal frokost og udforske byen på egen hånd, indtil bussen vender tilbage til Torremolinos.







Isango Tours



866-663-7017



isangodotcom Ronda Tag i landskabet i Ronda, vil Spanien.Gordo Ronda Scenic udflugt tager dig igennem Andalucia til Ronda, en århundreder gammel by. Denne 10-timers tur byder på udsigt over El Tajo slugten, bjerge og oliven marker. Besøg den ældste tyr-ring i Spanien og byens katedral. Efter frokost vandrer Ronda's smalle gader for at se Celtic og arabiske arkitektur og landskab før vender tilbage med bus til dit udgangspunkt i Torremolinos.







Isango Tours



866-663-7017



isangodotcom Sevilla Tour katedralen i Sevilla.Besøg grav af Christopher Columbus og den spanske Square på 13-timers guidet udflugt i Sevilla, hovedstaden i Andalusien. Tour katedralen i Sevilla, den tredje største katedral i Europa byder på gotisk og barok arkitektur. Denne sightseeing tur også 97-meter høje La Giralda tårnet og det jødiske kvarter samt tid til at udforske på egen hånd. På tilbageturen kører til Torremolinos, se nogle af pavilloner resterende fra 1929-udstillingen.







Isango Tours



866-663-7017



isangodotcom Granada og Alhambra Udforsk Alhambra Palace i Grenada.Tag en rundtur i historiske Granada og Alhambra Palace, en UNESCO World Heritage Site på en 11-timer udflugt fra Torremolinos. Alhambra Palace er et berømt eksempel på arabisk arkitektur og udsigt over byen Granada. Udforsk haver, gårdhaver, reception værelser og harem. Daglig indgange til paladset er begrænsede, så book tidligt. Turen byder også på gratis tid til at udforske byen katedralen og lokale butikker.







Isango Tours



866-663-7017



isangodotcom Crocodile Park Kom tæt på en krokodille at Crocodile Park i Torremolinos.Tag en lokal tur i Torremolinos Crocodile Park et close-up erfaring med disse forhistoriske dyr. De engelsktalende guide møder dig på Calle Cuba 14 og fører dig gennem skærme på mere end 300 krokodiller i deres naturlige levesteder. Hold en baby krokodille for en fotomulighed, købe en souvenir i gave butikken eller få fat i nogle frokost på on-site cafeteria.







Crocodile Park



Calle Cuba, 14 29620



Torremolinos, Malaga



95-2-051-782



krokodille-parkdotcom

0 comments: