Moteller i Hamburg, Tyskland

Hamburg, Tyskland, byder på flere motel muligheder.Kendt som "Porten til verden", "Hamborg, Tyskland, sidder langs Elben og fungerer som en strategisk havn i Europa. Turisme er en stor del af byens økonomi og besøgende nyde et væld af seværdigheder, museer og begivenheder. Overnattende gæster vil finde en lang række kæde og lokale hoteller, så den passer i deres livsstil og budget. Motel 21Motel 21 tilbud enkelthed og komfort til Hamburg gæster. Hvert værelse er udstyret med kabel-tv, radio og trådløst internet. De fleste værelser har private badeværelser. Gæster kan nyde en morgenbuffet på en ekstra afgift, en lounge, gårdhave og jordnær værelser åbning til parkeringspladsen. Gæsterne kan få adgang til downtown Hamburg inden for tre miles, en kondisti og haven inden kvart mile og shopping i nærheden. 2010 Priser startede på $ 64 per nat for en værelse med en enkelt seng og privat badeværelse, eller $ 52 for et værelse med en enkelt seng og fælles badeværelse.







Motel 21



Droopweg 21



D-20537 Hamburg



011-49-40-211313



Som den tredje største hotel i byen, tilbyder Holiday Inn 385 værelser, alle udstyret med kabel-tv, private badeværelser, gebyr-baserede minibar og højhastigheds-internet. Faciliteterne omfatter fitnesscenter, businesscenter, indendørs swimmingpool, sauna, on-site vaskeri, en og on-site restaurant og lounge. Gæster kan få adgang til downtown Hamburg i løbet af to miles, golf inden for 2 1 / 2 miles og shopping inden omkring fem miles. Husdyr er tilladt med en natlig gebyr. 2010 Priser startede på 125 dollars per nat for en nonsmoking værelse med en queensize seng.







Holiday Inn Hamburg



Billwerder Neuer Deich 14



Hamburg, Tyskland



011-49-40-78840



holidayinndotcom Best Western Hotel St. RaphaelA moderne hotel med enkle faciliteter, tilbyder Best Western Hotel St. Raphael mødelokaler, forretningsservice, on-site restaurant og engelsktalende personale. Hotellet er beliggende nær Planten un Blumen, St. Michael's Cathedral, Kunsthalle og en største shopping-distrikt. Hvert værelse er udstyret med et gebyr-baserede minibar, gebyr-baserede kabel-TV, radio, direkte telefon, vækkeur og pengeskab. 2010 Priser gennemsnit omkring $ 150 for en standard værelse med en enkelt eller en dobbeltseng.







Best Western Hotel St. Raphael



Adenauerallee 41



Hamburg, 20097, Tyskland



011-49-0-40-24-82-00



bestwesterndotcom

0 comments: