Hoteller i Balaia, Portugal

Algarve er en af ​​Portugals smukkeste regioner.Bedste sammenlignet med Spaniens Costa del Sol eller Frankrigs Cote d'Azur, Portugals Algarve er en malerisk kyststrækning løber fra Portugals grænse med Spanien i øst til Odeceixe i vest, det sammenfatter en række byer, herunder Balaia, langs vejen . Regionen er en populær strand bestemmelsesstedet, og det ser mange portugisere og udenlandske turister hver sæson. Det har stadig nogle af sine gamle charme og lokale kultur, i modsætning til nogle af de mere oversvømmet hot spots omkring Middelhavet. Club Med Portugal da Balaia Stunnig strande linje Albufeira kystlinje.Med over 60 hektar land på en klippe med udsigt over Middelhavet, er Club Med Portugal da Balaia en all-inclusive resort fokuseret på at levere en oplevelse af "" velvære "." Der er 200 yards uberørt strand, en golf akademi, bueskydning, et wellness-center, mini golf, en swimming pool, et bord tennis akademi, boules, to restauranter og to barer. Gæsteværelser har møblerede terrasser, aircondition og fladskærms-tv. Alt inklusive faciliteter inkluderer alle måltider, drikkevarer, underholdning og indkvartering under hele dit ophold.







Club Med Portugal da Balaia



Praia Maria Luisa 8200-854



Albufeira, Portugal



(+351) 289-510-500



clubmeddotcon Balaia Golf Village Fiskeri i det klare vand ud for sydkysten af ​​PortugalThe Balaia Golf Village Hotel har en lang liste over aktiviteter og faciliteter for gæster udover bare golf. On den ekspansive grunde vil du finde et motionscenter, tennisbaner, restauranter, seks udendørs swimmingpools, en indendørs swimmingpool, en børneklub og legeplads, anlagt grund, og Maria Luisa-stranden ligger kun et par skridt væk. Boliger er velindrettede og indrettet i moderne stil, med aircondition og satellit-tv. Resortet har en 9-hullers golfbane og driving range åben for alle gæster.







Balaia Golf Village



Sitio da Balaia, Apartado 917



Algarve, Portugal



(+351) 289-570-200



balaiagolfvillagedotcom Balaia Sol Tourist Lejligheder Olivenlunde prik i landskabet i denne Middelhavs paradis.Denne samling af 3-stjernede ferielejligheder står uden for byen Albufeira-og har en bar, snackbar, swimmingpool, børnebassin, parkeringsplads, telefoner, internet adgang, biludlejning, arrangere udflugter, og minibus service til stranden og Albufeira. The Holiday Lejlighederne er tilgængelige som studie eller én soveværelser og funktioner køkken, sengetøj, en sikker, telefoner, og satellit-tv.







Balaia Sol Tourist Lejligheder



Sociedade de exploração Turistica, Lda.



Brejos, Portugal 8200-315



(+351) 289-587-480



Balaia-soldotcom

0 comments: