Ridning Ferier i Irland

Ridning ferie i Irland tilbyder ryttere eventyr med betagende udsigt og landskaber.Ridning ferier i Irland er en glimrende måde at se de majestætiske bjerge, udsøgt landskaber og betagende sceneri på en naturlig måde. Irland er et land kendt for sin kærlighed til heste, der går langt tilbage i sin store historie. En række ridning ferier er tilgængelige fra hoppe til trail ridning, som tager højde for alle niveau af erfaring. Bel-Air Hotel og Equestrian CenterBel-Air er et gammelt landsted på en ejendom i et af de mest naturskønne områder i Irland og ligger kun 45 km fra Dublin Airport. Det er en familiedrevet virksomhed, der er populært for sin langrendsløjper og kurser. Den rideglade Centeret tilbyder også flade arbejde, ridebanespringning, cross-country spring og hacking. Det tilbyder specielle feriepakker tilpasset dine behov, samt har mock jager rådighed i løbet af efterårssæsonen.







Bel-Air Hotel og Equestrian Centre



Ashford, CO Wicklow



Irland



011-353-0-87-279-4392



belairequestriandotcom Mount Juliet Equestrian CentreThis hestecenter er imponerende med sine to arenaer, olympisk størrelse dressur arena, en amerikansk stil laden, langrend kursus af 18 miles af ridestier og 1,500-afsondret acres til at nyde. Heste er tilgængelige til at opfylde behovene af absolut begyndere til øvede ryttere. Der er en bed and breakfast onsite, hvor gæsterne er inviteret til en personlig rundvisning på Ballylinch Stud, hvor mange af de verdensberømte racing heste opdrættes.







Mount Juliet Equestrian Centre



Mt Juliet, Co Kilkenny



Irland



011-353-0-56-777-3025



mountjuliet.ie Clonshire Equestrian CentreClonshire Equestrian Center sidder på 120 hektar privat park i hjertet af County Limerick Hunt og kun 25 miles væk fra Shannon lufthavn. Lejligheder er til rådighed i deres restaurerede Hunters Yard, plus børn, som deltager i deres børns Ferie program uledsagede kan opholde sig på stedet. Der er tre-og fem-dage ridning programmer tilgængelige i dressur, springning, langrend eller en kombination af disse. Engelskundervisning er til rådighed for voksne og børn.







The Clonshire Equestrian Centre



Adare, County Limerick



Irland



011-353-0-61-396-7700



clonshiredotcom

0 comments: