Ture i Europa for unge voksne

Tours er et bekvem måde for unge voksne til at besøge Europa.En rejse til Europa er en overgangsrite og mulighed for at lære om andre kulturer og historie og få nye venner fra hele verden. Grupperejser er ofte anset for at være domæne ældre mennesker, men mange virksomheder specialiseret i unge-voksne ture. Some undersøge ét land i dybden, mens andre sætter ud til panoramiske ture i en stor del af kontinentet. Contiki ferier Et østrigsk Ski uge er en af ​​de mange ture, der tilbydes af Contiki.Siden begyndelsen af ​​1960'erne Contiki har specialiseret sig i ture udelukkende for 18-35 årige. Ride ture i længde fra mindst tre dage til en dannelsesrejse varig 47 dag. Særlige vinter ture inkluderer en østrigsk ski uge og en tur til Spaniens solrige strande. Ud over en bred vifte af traditionelle flere lande og multi-byrundture, værter Contiki ture til specielle begivenheder som München Oktoberfest, Edinburgh's Military Tattoo festival, og påske i Amsterdam for Tulip sæson. Krydstogt tour er tilgængelige for Grækenland, Tyrkiet og Kroatien.







Contiki Vacations



801 E. Katella Ave.



Anaheim, CA 92805



866-266-8454



contikidotcom Yolo Tours arkitektur Krakow, Polen.Yolo Tours er en division af eventyr-orienterede GAP Adventures og er rettet mod de 18 til 30-noget aldersgruppe. Den 12-dage til Paris Prag Turen er en hvirvelvind tur gennem Belgien, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Holland og Polen, med besøg på steder som kanalerne og den belgiske øl haver i Brügge, natteliv Amsterdam, museerne i München og arkitektur i Krakow. Den 25-dage Venedig til Istanbul tur er en mere dybtgående rundtur i bare Italien, Grækenland og Tyrkiet. Fra udforske Michelangelos mesterværker i Firenze til strandene i Korfu og Santorini og moskeer i Istanbul, blander ferie fritid og læring.







Gap Adventures / Yolo Tours



19 Charlotte Street



Toronto, Ontario



M5V 2H5



Canada



888-800-4100



gapadventuresdotcom EF (Education First) College Break Flere turné valgmuligheder omfatter et stop i byen Amsterdam.EF er førende inden for pædagogisk ture til lærere og studerende. Its College Break division løber ture for 18 til 26 årige, blanding organiseret sightseeing med rigelig ledig tid. Rejsende kan bruge St. Patrick's Day i Irland eller New Year's i London, Paris og Amsterdam. Rejsende på Ultimate Europa tour gå i gang med en 35-dages rejse gennem nogle af kontinentets mest elskede vartegn: Parthenon i Athen, Vatikanstaten, Tysklands Heidelberg Slot, og Parque Guell i Barcelona. De fleste ture sidste 10 dage til to uger og besøge to i fire lande.







EF College Break



Et Uddannelse Street



Cambridge, MA 02141



800-766-2645



efcollegebreakdotcom lokale ture Tours of Scotland ved besøg i søerne.De, der ønsker at udforske et enkelt land i dybden, kan drage fordel af de lokale rejsearrangører. Short unge-voksne ture er særdeles populære rundt Storbritannien og Irland. Shamrocker irske Adventures organiserer lavpris-ture rundt Irland og de britiske øer. En uges eskorteret tur dækker Burren, Giants Causeway, Derry, traditionel pub musik og andre højdepunkter omfatter garanteret seng reservationer i delt sovesal overnatningssteder, men de skal betales direkte og rejsende har fleksibel mulighed for at finde deres egen logi. Kortere tre eller fem ture besøge bare én eller to byer, og rabatter er tilgængelige for booking af flere ture, som kan udvælges i en kombination.







MacBackPackers henvender sig til 17 til 35 årige, til overvejende solorejsende, der ønsker at slutte sig til andre ligesindede tour Skotland. Specielle ture inkluderer en tre-dages "Monsters og Myter Tour", "med et besøg på Loch Ness, og en" "Vand og Whisky" tur med whitewater rafting. Alle ture afgår fra MacBackPackers hostel i Edinburgh, som også byder på billige boliger for unge voksne.







Shamrocker irske Adventures



Kinlay House, 2 / 12 Lord Edward Street



Dublin 2



Irland



+353-0-1672-7651











MacBackpackers



105 High St.



Edinburgh EH1 1SG



Skotland



+44-131-558-9900

0 comments: