Regler om Airline Travel i Prag

En visning af Prags rooftopsPrague, hovedstaden i Tjekkiet, er en af ​​Europas premiere turistmål. Ifølge den CzechTourismdotcom, den officielle rejse site af landet, fik Prag mere end 4 millioner besøgende i 2008 alene. Med masser af turister rejser ind og ud af byen, bliver flyselskabet rejse bundet af regler og retningslinier fastsat af Den Europæiske Union sikre alles sikkerhed. Kvoter på indchecket og Hand CarriageWhen det kommer til bagage og hånd transport, standard vægt tilladt for voksne passagerer £ 44 for dem i den Economy Class og 66 £ for dem i Business Class. Ifølge tjekkisk Airlines, standard bærer af Prags lufthavn, er den maksimale vægt håndhæves strengt for indchecket bagage af tekniske årsager. Passagererne er også modet til at sætte vigtige papirer såsom pas, dyre smykker og skrøbelige genstande som f.eks kunstværker inde i deres indcheckede bagage.







Passagerer er tilladt et stykke håndholdt post til placering inde i overhead kahytter. Standarden dimension i denne håndholdt post skal ikke være over 45,3 tommer og skal mellem 25 og £ 45 Når der er en overskud af bagage skal passagererne anmodes om at betale et gebyr ved check-in skranken. Konto RestrictionsWhile paraplyer og spadserestokke er tilladt som håndholdt poster, passagererne forbudt at bringe våben, knive eller legetøj, der ligner våben. Brandbare genstande, ætsende og giftige stoffer må kun transporteres via særlige betingelser, og er ikke tilladt for check-in som bagage.







Passagerer, der skal bære personlige effekter som olier, cremer, spray, skal tandpasta og andre blandinger pakke disse i separate gennemsigtig beholdere på op til 100 mm hver. Væsker, som anvendes til medicinske formål, som insulin, kan bringes ombord, forudsat at passageren bærer en lægeerklæring eller recept for det. Security Check Før BoardingBefore en passager går om bord, som går gennem en sikkerhedskontrol er standard procedure. Pas og gyldig legitimation præsenteres sammen med boardingkort, så snart passagererne går igennem en metaldetektor. Personlige effekter, håndbagage og jakker passerer gennem denne detektor, og hvis det skønnes nødvendigt, er en fysisk kontrol, der administreres af lufthavnens sikkerhed. LivingPraguedotcom, en hjemmeside med tips og anbefalinger med at leve i denne by, foreslår at sætte mobiltelefoner, nøgler, briller eller løs ændre inde i håndbagage forhånd, for ikke at miste noget, mens går gennem en sikkerhedskontrol.

0 comments: