Turistattraktioner i Toscana, Italien

Middelalderlige kirker er blot nogle af de attraktioner i Toscana, Italien.Toscana, Italien, ligger i det centrale Italien på den vestlige kyst, mellem Milano i nord og Rom mod syd. Besøgende er tiltrukket af områdets kystnære lokaliteter og sæde for den italienske kunst og historie. Strande, kunst og romerske ruiner midt i landskabet tilbyder afslapning og forfriskende aktiviteter som vandreture, skiløb og svømning. Den romantiske naturlige skønhed af Toscana, kombineret med de eksisterende historiske og kulturelle områder, skabe en unik oplevelse for besøgende i det centrale Italien. The MaremmaThe Maremma er et stort område af Toscana, der rækker fra Cecina to Tarquina i Lazio. Landskabet i blå hav og lange kystnære strande, sorte sten, skove og bjerge udfylde Maremma's tre hovedafsnit: nordlige, centrale og sydlige Maremma. Den vilde og farverige landskaber af Maremma tiltrækker besøgende sine regionale retter og vine og berømte seværdigheder såsom de varme kilder i Saturnia, gamle slot i Talamone og middelalderbyen byen Massa Marittima. En sjov måde at opleve Toscana er et langt land køre på de snoede veje gennem Maremma i den varme toscanske søn Grotta del VentoThe Grotta del Vento eller Wind Cave, er en spektakulær underjordisk grotte dannet af vand over tusinder af år. Beliggende i parken af ​​Apuan Alperne, er Grotta del Vento's system af underjordiske huler nået ved at navigere smalle, snoede bjergveje. Det Grotta har et komplet program af guidede ture, der starter ved Bear Hall i nærheden af ​​indgangen til hulen. Det er kendt som the Wind Cave på grund af suset af luft gennem indgange og hule sektioner. Vis utrolige stalagmitter, hængende stalaktitter og naturlige formationer i Giant's Afgrund, værelset med den stemmer og Acheronte huler.







Grotta del Vento



39-058-372-2024



grottadelventodotcom Uffizi GalleryThe Uffizi Gallery er en verdensklasse kunstmuseum, hjem til Renaissance kunst ved da Vinci, Botticelli og Michelangelo. Samlingerne omfatter kunst fra det trettende gennem det attende århundrede. Det er en populær, travl site i Firenze, Toscana, beliggende i Uffizierne Palace, der går tilbage til den æra af den berømte Medici familien. Slottet blev givet til by Firenze efter den sidste af de Medicis og har udviklet sig til kunstgalleri det er i dag. Den lange linjer og venter på at komme ind, er det værd at se værker af mestre.







Uffizi Gallery



50122 Piazzale degli Uffizi



Firenze, Italien



055-238-8651



uffizi.firenze.it ChiantiChianti ligger mellem Firenze og Siena. Området er kendt for sine Chianti vin og dens gamle og historiske bygninger og ruiner. Vinmarker og olivenlunde, middelalderlige muret landsbyer, slotte og kirker hjælpe besøgende skridt tilbage i tiden. Områdets vine er let tilgængelige i vinbarer i byer og landsbyer i hele Chianti. Dette er en perfekt område til at tilbringe dagen vandring gennem landsbyer på sightseeing og nyde de lokale retter og vine.

0 comments: