Ture af Spanien fra Madrid

Ture i Spanien afviger fra centrum af Madrid.Landets rige kulturelle arv og lange historie er de vigtigste årsager millioner af turister besøger Spanien hvert år. Sine talrige slotte, smukke landlige regioner og over 5.000 miles lange kyststrækning, gør Spanien en af ​​de vigtigste turist spots i Europa. Madrid, sin kapital, har den verdensberømte El Prado-museet, det kongelige palads, og et pulserende natteliv. Besøgende kan booke ture fra Madrid til andre steder i Spanien. Toledo og El Escorial TourOperated by Rejs med stil, er dette heldagstur i Toledo, El Escorial og Los Caidos Valley tager turister til nogle af de mest berømte monumenter i Spanien. Første stop er Toledo, den tidligere hovedstad i Spanien, en historisk by, der byder på imponerende eksempler på arkitektur fra forskellige epoker. Toledo er i øjeblikket en UNESCO World Heritage Site. På denne tur vil du besøge sine mest berømte monumenter, inklusive Sankt Tome kirken, San Juan de Los Reyes Kirke og Santa Maria La Blanca synagoge. Den anden del af turen fokuserer på El Escorial, symbolet på fremtrædende i den spanske imperium. Turen omfatter besøg på Royal Palace, Småbørn Pantheons, Royal Pantheons, Basilica og kapitel House. Den sidste stop er Los Caidos Valley (Valley of the Fallen) med sit stenkors, der hæver sig over det basilika hugget ind bjerg rock. Turen foregår på spansk og engelsk, og frokost er inkluderet.







Toledo og El Escorial Tour



Rejs med stil



459 Fulton St. # 108



San Francisco, CA 94102



415-440-1124



travelinstyledotcom nordlige Spanien Tour GaliciaOperated af Blue Danube Holidays, den nordlige Spanien Tour Galicien vil tage dig til uspolerede og mindre besøgte del af Spanien. Denne tur varer fem dage og fire nætter og afviger fra Oriente Square busstationen i Madrid. Højdepunkterne i denne bustur det nordlige Spanien omfatte et besøg på De la Mota Slot i Medina del Campo, panoramaudsigt sightseeing i byen af ​​A Corua, en guidet tur i byen Santiago med adgang til katedralen og en tur gennem Rias Bajas region og La Toja øen, med dens shell-encrusted kirke. Turen foregår på spansk og engelsk, er daglig morgenmad inkluderet, boliger er i 4-stjernede hoteller, og deluxe rutebiler har aircondition.







Nordlige Spanien Tur til Galicien



Blue Danube Holidays



416-362-5000



spaintours.biz Slotte af SpainOperated ved helt Spanien, Slotte af Spanien tur introducerer dig til slotte i regionen Castilla y Leon, i det nordlige centrale Spanien. De fleste af de slotte stammer fra det 11. og 12. århundrede. Slotte af Spanien Turen varer otte dage, og højdepunkter kan nævnes Belmonte's Castle fra det 15. århundrede, det kongelige slot - Palace of Navarra, the Panafiel Slot i Duero-dalen, slottet Simancas og den berømte Alcazar i Segovia. Prisen for den tur inkluderer indkvartering for to nætter i Madrid, to nætter i Pamplona, ​​en nat i Valladolid og to nætter i Segovia. Turen foregår på engelsk og spansk.







Slotte af Spanien



Helt Spanien



Barrio Zona 36



Bajo Izquierda



39193 Castillo



Cantabria, Spanien



888-717-4514



totallyspaindotcom

0 comments: