Nationale Monumenter i Venedig

Dogepaladset er blot en af ​​Venedigs nationale monumentsConsidering byen Venedig er opført som en World Heritage Site af UNESCO (De Forenede Nationers Organisation for Uddannelse, Videnskab og Kultur), er det ikke så mærkeligt, Venedig er hjemsted for en omfattende liste over nationale monumenter. Mens byen som en helhed, den verdenskendte kanalsystem og den berømte broer er monumentale resultater selv, Venedigs mest berømte monumenter er dens historiske bygninger dateres tilbage til det 13. århundrede. Palazzo Ducale - De Doges PalaceDating tilbage til slutningen af ​​det 13. århundrede, Dogepaladset, ikke blot rummede Doge's lejligheder, men fungerede som sæde for regeringen, byens retssale og dens fængsel indtil den venetianske Republiks fald fra magten i 1797. Genoprettes ved den italienske regering i slutningen af ​​det 19. århundrede, slottet er nu hjemsted for det statslige kontor for beskyttelse af historiske monumenter og har åbnet for offentligheden som et museum siden 1996.







Palazzo Ducale



San Marco 1



30124 Venedig, Italien



011-39-041-271-5911



museiciviciveneziani.it Moors 'Clock TowerNoted som en af ​​Venedigs arkitektoniske vartegn, maurernes Tower huser store astronomiske ur bygget i det tidlige 16. århundrede til at erstatte den forældede uret i Sant' Alipio udsigt over Piazza San Marco. Ture af tårnet fem gulve afsløre indre funktioner i den komplekse mekanisme kraftoverførsel uret, uret ansigt, konger og englen tal, når dannet ud fra den uret hver time, og klokkerne. Tour billetter til maurernes klokketårn også giver besøgende fri adgang til Museo Correr, National Museum og staten værelser på Biblioteca Marciana.







Moors 'Clock Tower



San Marco, 288



30124 Venedig, Italien



011-39-041-4273-0892



museiciviciveneziani.it Basilica di San MarcoWith gyldne mosaikker, byzantinsk arkitektur, gotisk indflydelse, et utal af skulpturelle stilarter og indviklede murværk, Basilica di San Marco er en af ​​de mest imponerende monumenter i Venedig. Gæster uden kameraer og bagage og iført tøj, der respekterer sakristi af katedralen kan komme ind i Bacilica di San Marco til et 10-minutters besøg. Guidede ture, der udforsker den teologiske betydning af katedralen også kan aftales gennem Kontoret for Turisme Pastoral Promotion. Andre områder af historisk betydning er åbne for turister på Basilica omfatter St. Mark's Museum, Bell Tower, statens finanser og Pala d'oro.







Basilica di San Marco



Calle de Canonica, 323



30124 Venedig, Italien



011-39-041-270-8311



basilicasanmarco.it

0 comments: