Irske Hoteller med fritidsfaciliteter

Irlands hotel fritidscentre har alle indendørs pools.I Irland er det almindeligt, at hoteller skal have fritidscentre. Hotellets gæster og lokale beboere kan nyde disse fritidsfaciliteter at slappe af og holde sig i form. Du vil finde hoteller med fritidsfaciliteter i alle Irlands amter og større byer. Mange af hotellerne ligger tæt populære turistattraktioner. Hotel Royal BraySituated på Irlands østkyst og en 30-minutters togtur fra centrale Dublin, vil du finde på Royal Hotel Bray. Hotellet har 100 en-suite værelser, en restaurant og en bar med underholdning i weekenden.







Fritidsfaciliteter på hotellet omfatter en indendørs swimming pool, børnepasningsordninger, en pool for børn, fitness center, jacuzzi og skønhedssalon. Hotellet tilbyder regelmæssig specielle tilbud, som inkluderer en overdådig irsk morgenmad og aftensmad.







Hotellet er nær mange af County Wicklow attraktioner, såsom Powerscourt Hus, Wicklow Mountains og Glendalough.







Royal Hotel Bray



Main Street



Bray



Co Wicklow



Irland



01-286-2935



regencyhotelsdotcom Citywest HotelCitywest Hotel er beliggende i vest amt Dublin, en 20-minutters kørsel fra Dublins centrum. Hotellet har 774 værelser i et udvalg af størrelser, herunder værelser med himmelseng, to-værelses suiter og værelser med jacuzzi. Alle værelser har højhastigheds-internet, tv og hårtørrer.







Hotellet har et fritidscenter med en opvarmet indendørs pool, sauna, børnepasningsordninger, jacuzzi og omfattende fitnesscenter. Deltag i fitness klasser, såsom yoga, spinning og pilates. Det giver også aktiviteter for børn og en omklædningsrum med garderobeskabe.







Udenfor kan du tee off på hotellets Christy O'Connor Junior Championship golfbane, hvor der er en pro shop, der sælger og udlejer udstyr. Du kan også tilmelde dig golf instruktion.







Citywest Hotel



Saggart



Co Dublin



Irland



01-401-0500



citywesthoteldotcom Blarney Hotel og Golf ResortFind Blarney Golf Resort beliggende på 170 hektar nær den berømte Blarney Stone i County Cork. Den udvej bolig og ophold består af 62 værelser og 44 golf loger.







Fritidsfaciliteter inkluderer en spa, der giver skønhedsbehandlinger og har en sauna. Det har også motionsudstyr med vægte, en swimming pool, jacuzzi, cardio maskiner og fitness-instruktører.







Gæster og lokalbefolkningen kan bruge stedets 71 par mesterskabet golfbane.







Blarney Hotel og Golf Resort



Tower?



Blarney



Co Cork



Irland



021-438-4477



blarneygolfresortdotcom Quality Hotel & Leisure CenterThe Quality Hotel & Leisure Center er på Irlands sydkyst i County Cork. Hotellet har standard-og familieværelser er udstyret med tv, en-suite badeværelser, kaffemaskiner og hårtørrere. Nogle værelser har udsigt over havet.







Hotellet tilbyder en overvåget legeplads for børn og pleje. Det har også planlagt aktiviteter for børn og teenagere. Deres fritid center har en børnepool, opvarmet swimming pool, sauna, fitness klasser, fitness, spa, boldbaner, hydroterapi, jacuzzi og lejre for børn.







Hotellets bar og restaurant har udsigt til havet og tjene en komplet irsk morgenmad, tidlig fugl menu og middag.







Quality Hotel & Leisure Center



Redbarn Beach



Youghal



East Cork



Irland



024-93050



qualityhotelyoughaldotcom Galway Bay HotelletOm Galway Bay Hotel ligger lige uden for Galway, med udsigt over havet. Hotellet har fire stjerner og tilbyder 153 værelser. Vælg et værelse med havudsigt, bad, familierum eller to tilstødende rum.







Hotellet tilbyder højhastigheds-internet og tv. Fritidscenteret har en swimming pool, sauna og fitness center. Kan du tilmelde dig en af ​​fritidscentret fitness-klasser, såsom vandaerobic.







Hotellet har også en spa, der giver flere skønhedsbehandlinger, herunder svensk massage, manicure, ansigtsbehandlinger og massage med varme sten.







Galway Bay Hotel



Promenade



Salthill



Co Galway



Irland



091-520-520



galwaybayhotel.net

0 comments: