Berømte Towers i England

Englands berømte tårne ​​køre spektret af historiske og finurlige.Mellem sine mange slotte og fæstninger, har England ingen mangel på kendte tårne. Selv om nogle, såsom Tower of London, har ildevarslende omdømme, næsten alle tårne ​​serveret en lang række formål, de ydede beskyttelse og gav vagten ubehæftede udsigt til at spionere indgreb fjender. Towers også opstaldet rustning og våben, så soldaterne kunne hurtigt klar sig til kamp med et øjebliks varsel. Siden en alder af riddere i skinnende rustning, har tårne ​​til ren underholdning, og familien sjov blevet bygget. Tower of London blev bygget i 1097, Tower of London er en af ​​de mange tårne ​​med spændende historier.Tower of London er en borg på Themsen, der rent faktisk indeholder flere tårne. Da William Erobreren og hans normanniske soldater har tilsidesat saksiske defensive linier i November 1066, han ønskede en fæstning bygget til at modstå et modangreb. Tårnet stod færdigt i 1097. I dag, at tårnet er kendt som White Tower. En udstilling inde viser kongelige rustning båret over de seneste 500 år, herunder rustning skræddersyet til Henry VIII at fejre sit ægteskab med Katherine af Aragonien, sammen med en dragt af japansk rustning præsenteret som en gave fra Japan Herre Tokugawa Ieyasu til Kong James I i 1613.







Mange andre tårne ​​omgiver White Tower. Blandt dem er de Bloody Tower og Beauchamp Tower. The Bloody Tower fik sit navn, fordi prins Edward og prins Richard simpelthen forsvundet derfra i 1483 og deres lig blev aldrig fundet. Mange historikere mener, at de blev myrdet, men mysteriet er fortsat uløst. Some besøgende hævder at se deres spøgelser vandrer gennem tårnet. In The Beauchamp Tower, kan turisterne se graffiti, at de indsatte under Tudor æra udskåret i væggene.







Tower of London



202-203 Grange Rd.



London



England



SE1 3AA



hrpdotcom.uk / toweroflondon Victoria Tower Victoria Tower blev opkaldt til ære for dronning Victoria.Victoria Tower er det højeste tårn på Palace of Westminster. Det blev bygget i 1834 efter en brand i Westminster Palace knap decimeret palads optegnelser, som var gemt der. Når man bygger Victoria Tower, der anvendes kendte arkitekt Sir Charles Barry støbejern ramme for at gøre det til en elegant endnu brandsikker hvælving til hus de samme dokumenter. Da den 323-meter høje tårn var tilbagelagt efter Dronning Victorias regeringstid, blev det opkaldt i hendes ære. Arkitektoniske detaljer kan nævnes hendes monogram samt andre kongelige symboler, såsom Tudor steg. Tårnets hovedindgang kaldes Sovereign's Entrance, og det var designet til at passe dronningens vogn. Tårnets placering er gør det et politisk symbol, under den årlige State Åbning af Europa-Parlamentet, gåture Englands monark gennem den berømte Sovereign indgang.







Victoria Tower



Parliament Square



Westminster



England



SW1A 2NE



westminster.gov.uk Blackpool Tower Blackpool Tower er en efterligning af Eiffeltårnet, der sidder blandt byens promenade og moler.I modsætning til Englands mange tårne ​​rod i historien eller indpodet med politisk betydning, er Blackpool Tower er en del af Englands kitschede ferie kultur. Byen Blackpool har været en badeby hamlet siden omtrent det 18. århundrede. Som sin popularitet som en ferie oasis voksede, byen tilføjet en promenade, moler, teater, og i 1894, Blackpool Tower. Ifølge en 2008 BBC artiklen, var tårnet udtænkt af Blackpool indfødte John Bickerstaff der, efter at have besøgt Paris og står i ærefrygt af Eiffel tårnet erklærede, "" Jeg ønsker et af dem - det er netop, hvad Blackpool behov "".







The miniature Eiffeltårnet replika huse en Inka-inspireret indendørs legeplads kendt som Jungle Jim's knejser Adventureland, en balsal, hvor Shakespeares "" Venus og Adonis "" citat "" Bud mig diskurs, vil jeg fortrylle dit øre "" rulles over gulvet, et akvarium og et tårn-top, svimlende visning, der lader de besøgende se havet og landskabet fra North Wales til Lake District.







Blackpool Tower



Promenade



Lancashire



England



FY1 4BJ



theblackpooltowerdotcon

0 comments: