Sommerferie i de franske alper

Den verdensberømte franske alper tilbyder sommergæster friluftsliv.I løbet af sommeren. De Franske Alper overgangen fra en verdensklasse skiløb legeplads til en sommer paradis med mountainbike, vandsport og selv gletscher skiløb Maleriske hytter tilbyde indkvartering i landsbyer fyldt med restauranter, barer og butikker. Mange hytter har plads til større grupper af personer, der rejser sammen, mens andre hoteller tilbyder plads til par eller mindre grupper. Nogle virksomheder tilbyder adventure pakker med aktiviteter og et hotelværelse indgår i en pris. Chalet ShirazLarge grupper, der søger at leje en hytte kan prøve Chalet Shiraz nær byen Chamonix. De seks-værelses chalet, som kan rumme op til 19 personer, har satellit-tv, et varmt karbad og swimmingpool omgivet af en stor have og udsigt over de omkringliggende Chamonix bjerge. Efter en hel dags vandring, cykling, golf eller white-water rafting, nyd en barbecue middag med familie eller venner. Hytten byder også på to separate underholdningsområder med dvd'er, videoer og Playstation 2. Den nærliggende landsby Chamonix værter sommerfestivaler, og besøgende kan besøge kasinoet i Chamonix eller en af ​​mange lokale restauranter.







Chalet Shiraz



58, Chemin de Genevray



74310, Les Houches, Frankrig



+33 450 53 37 21



alpescapedotcom blot MorzineVisitors til Simply Morzine, som ligger i Morzine, ibetween Genève-søen og Mont Blanc, kan du vælge forskellige overnatningssteder, alt i en sammenslutning af størrelse eller budget. Valgmuligheder omfatter Hotel La Chaumiere, Chalet Des Montagnes lejlighed, og Chalet Madeleine. Hotel La Chaumiere har 25 soveværelser, hver med en balkon, og en opvarmet swimmingpool og lounge. Chalet Des Montagnes Apartment tilbyder en privat lejlighed med to soveværelser og et tekøkken, mens Chalet Madeleine tilbyder op til 12 gæster meget personlig service med to medarbejdere til at varetage alle dine behov. Sommergæster til Morzine kan spille tennis, svømme i en olympisk størrelse pool, spille golf eller ride mountain bikes på en smuk Alperne spor. Byen har cafeer og barer, og er vært ugentlige markeder og festivaler.







Simply Morzine



118 Redwood Ave.



Melton Mowbray



Leicestershire.



LE13 1UT



UK



01664 568902



simpelthen-morzinedotcon MountainsunVisitors to Chalet Hotel Les MELEZES i Tignes kan nyde white-water rafting, rock klatring og vandrestier i Bois de l'Ours skov eller i Vanoise National Park. Ride en hest, eller prøv sommeren skiløb på en gletsjer. Mountainsun tilbyder aktivitet pakker, der inkluderer hotel og vælg aktiviteter. Den 20-værelses hotel tilbyder busservice til byen og udsigt over Isère-dalen. E-mail venner med oplysninger om dine eventyr ved hjælp af hotellets trådløse internet, eller daser i boblebadet efter en dag på stier. Ledige værelser inkluderer to enkeltsenge eller double med balkoner, og de fleste værelser har bad en-suite.







Mountainsun



Fillis Cottage



Gaden



Kingston nr Lewes



East Sussex BN7 3NT



07808 722740



summeractivityholidaysdotcom

0 comments: