Grupperejser til Kos, Grækenland

Kos er blevet rørt af mange kulturer.Kos, Grækenland ligger på øen kæden i Dodekaneserne ud for kysten af ​​Tyrkiet. Byen og øen vrimler med kultur og historie. Øen har haft mange herskere gennem tiderne, blandt dem perserne, grækerne, romerne, osmannerne, tyskerne, italienerne, den britiske og endelig grækerne igen. Kos also har mange arkæologiske lækkerier at se fra oldgræsk gange, romanske og middelalder samt. Øen 27 miles lang og 6,8 miles bred, og har en befolkning på 27.000 (selv i oldtiden, øen havde mange som 100.000). Vindmøller Rejser og TourismThis Kos turné starter med afhentning i morgen på dit hotel. Det klimatiserede bus rejser derefter til Asklepieion til en times besøg. Denne enorme gamle medicinske center ligger 2,5 miles mod syd for byen Kos og blev etableret af Hippokrates. Herfra turen rejser til afvikling af Zia, Mount Dikaios. Den lille landsby Zia har de ældste vandmølle på Kos. Den lille landsby har mange små butikker for turister at gennemgå. Gruppen vil så køre gennem landsbyerne af Pyli og Kardamena to Kefalos. En tre-retters frokost derefter serveres som en del af turen på Kamari Bay. Turen tilbage til byen via Antimachia, hvor man kan besøge en mølle eller Traditionel House. Indmeldelsesgebyr er ikke inkluderet i turen. Denne tur selskab har drevet i Grækenland siden 1979, det er godkendt af det græske nationale turistadministration Organisation og har specialiseret sig i private og grupperejser.







Vindmøller Rejser og turisme



Fabrica Square, PO Box 154



84600 Mykonos



Cydlades Islands



30-22890-26555-7



Excursions.gr Nostalgi GroupToursNostalgia GroupTours tilbyder en kombination turné, der dækker en tur rundt Kos og en rundtur i byen Kos. Turen starter med en rundvisning på Kos og flyet Træ Hippokrates. Du kan derefter gå til slottet Knights of St. John for en præsentation. Herfra kan du vandre langs den historiske agora og markedsplads to Eleftherias Square. Der vil du se den nye agora og besøge museet for Kos. Bussen derefter begiver sig til Asklepieion, som er den medicinske center oprettet af Hippokrates i oldtidens Grækenland. Her vil turnere i 45 minutter. Turen rejser derefter bussen til Zia, hvor du kan besøge mange souvenirbutikker. Fra Zia du kører gennem Pyli og Kardamena til Limionas Bay til frokost på en berømt fiskerestaurant. Efter frokost du rejser til Kefalos til fotos og derefter vende tilbage til Kos via Antimachia and Mastichari. Denne tur er specialiseret i seminarer, konferencer organisering, studierejser, incentive-pakker, fra ø til ø og bryllupsrejse ture. Nostalgi Travel, en græsk betjent tour selskab, er baseret i Kos, Grækenland og har fungeret i over 35 år







Nostalgi Rejser



Plati Kiparissi



85300 Kos-Grækenland



30-22420-27531



Nostalgia.gr Peter Sommer TravelsPeter Sommer Travels har en 7-dages spiserøret krydstogt, som besøger Kos, Grækenland. Turen Gruppen benytter en tyrkisk spiserøret, en skonnert omkring 82 meter lang med 8 smukt indrettede værelser med fuldt udstyrede toilet og bruser. Sommer, en britisk statsborger, forelskede sig i Grækenland, mens du tager en spadseretur i livet af Alexander den Store, så han skabte denne tur selskab i år 2000. Selskabet opererer ud af Det Forenede Kongerige. Denne tur kan tage grupper på op til 16 personer. Krydstogt starter Kos Harbor, hvor man stifte bekendtskab med skibet på den første dag. På andendagen du udforske den medicinske helligdom Hippokrates. Derfra båden sejler til øen Nisyros and den vulkanske kratere. På dag 4 i spiserøret rejser til Halki-for at se en middelalderborg. På dag 5 gruppen rejser til Symi at se den storslåede traditionelle arkitektur i byen Chorio. Dag 6 og 7 er brugt shopping på Rhodos og turistbusser den middelalderlige by.







Peter Sommer Rejser



96 Monnow Street



Monmouth NP25 3EQ



Storbritannien



44-0-1600-888-220



Petersommerdotcom

0 comments: